Pronájem skladu, Soběslav - Soběslav II, 1000 m2

Soběslav II


100 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Soběslavi

Popis

Nabízíme k pronájmu samostatné skladovací prostory v lokalitě Soběslav II o celkové užitné ploše 1.013 m2 a výšce stropu až 5.2m. Objekt je ve velmi dobrém stavu, postaven z cihel a nedávno prošel rekonstrukcí. Prostor je určen pro skladování. Objekt je zateplený a topení zajišťuje lokální plynové vytápění pomocí plynového kotle a radiátorů, ve skladovacích halách jsou použity topná tělesa značky Robur. Dispozičně je objekt postaven jako dvě haly o rozloze 547 m2 a 466 m2, propojené manipulační chodbou a dvěmi kancelářemi. Zázemí skladu doplňují sociály a kuchyňka.
Prostory jsi přístupné automatickými garážovými vraty s možností ručního pohonu. Veškerá okna v objektu jsou plastová s izolačními dvojskly. Osvětlení je řešeno zářivkami. Objekt je zabezpečen kamerovým systémem a alarmem.
Venkovní prostor disponuje 3 až 5 parkovacími místy pro osobní vozidla. V případě zájmu je možný pronájem rozlehlé venkovní parkovací plochy v oploceném areálu.
Skvělá dostupnost a blízkost dálnice zajišťují pohodlný přístup. Tato nemovitost je určena především pro skladování a je skvělou nabídkou pro firmy hledající prostorné a bezpečné prostory pro své podnikání. Nebojte se nás kontaktovat a domluvte si prohlídku tohoto atraktivního skladovacího zařízení.

Cena
100 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Soběslav II
ID
TM-7494
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1013 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
1000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Malina

Tomáš Malina

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu skladů v Soběslavi.

Podobné nabídky