Prodej bytu 2+kk, Pec pod Sněžkou, 37 m2

Pec pod Sněžkou


9 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 609 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Peci pod Sněžkou

Popis

Hledáte prostor pro relax ve vlastním apartmánu na horách? Zároveň možnost výnosu, když zrovna nejste na horách? Tak to je nemovitost určena právě pro Vás, apartmán v Aparthotelu Svatý Vavřinec 4* www.svatyvavrinec.cz .
Svatý Vavřinec to jsou skvělé služby a špičková gastronomie. Čeká na Vás vyhlášená kuchyně a vinotéka se skvělými víny. K dispozici jsou herny pro děti všech věkových kategorií. Pro společnou chvilku relaxace můžete využít Krkonošské wellness se saunami, Kneippův chodník, parní lázně, privátní vířivku a mnoho dalších wellness služeb v Krkonošském wellness. Čeká na Vás venkovní dětské hřiště a mnoho dalších venkovní nebo vnitřních aktivit, které Vám zpříjemní Váš pobyt za jakéhokoliv počasí a když v neděli odjedete domu, tak v týdnu Vám apartmán přináší výnos.
Rádi se seznamujete s lidmi, kteří ve svém životě preferují pozitivní přístup a radost ze života? Tak to jste na správné adrese, Svatý Vavřinec přitahuje úspěšné.
Náš apartmán je umístěn v přízemí budovy C, dispozice 2+k.k., útulná samostatná ložnice s výhledem, sprchový kout s toaletou a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, prostornou lodžií s výhledem do lesa. Vše ve špičkovém designu s kompletním vybavením.
Pec pod Sněžkou je velmi žádaná horská oblast. Lyžařské vleky v blízkosti, nejvyšší hora na dohled. Horské trasy všude okolo, a především kouzelná dechberoucí krkonošská příroda.
V Peci pod Sněžkou není mnoho takových funkčních projektů se špičkovým zázemím a službami.
Další výstavba je omezena stavební uzávěrou, tak neváhejte.
Přijeďte se podívat k nám do Pece a jistojistě se náš apartmán v Aparthotel Svatý Vavřinec zamilujete.

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Pec pod Sněžkou
ID
102024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
37 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Garáž
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Kocourek

Pavel Kocourek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Peci pod Sněžkou.

Podobné nabídky