Prodej domu na klíč, Tuřany, 128 m2

Tuřany


10 089 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 48 081 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Tuřanech

Popis

Novostavba energeticky úsporného rodinného domu (třetiny trojdomu) dispozičně řešeného jako 5+kk o ploše 128 m2 s terasou 20 m2 a zahradou 272 m2 v Tuřanech u Slaného.

V přízemí domu je pracovna, koupelna se sprchovým koutem a velká́ kuchyň̌ spojená s obývacím pokojem se vstupem na terasu a zahradu. Ve druhem patře je hlavní ložnice s vlastní koupelnou, velká́ koupelna s vanou, šatna a další́ dva pokoje. K domu náleží dva venkovní parkovací stání a půda je vybavená skrytým úložnyḿ prostorem, kde můžete uložit všechno, co nemusíte mít denně při ruce.

Dům je pro Vás kompletně připravený. Vybavená koupelna i kuchyně italské značky Scavolini se spotřebičí Electrolux a ten nejlepší standard v pokojích.
Zahradní úpravy včetně zasazených rostlin už jsou kompletně hotové a to i s přípravou na automatické zavlažování.

- Celý trojdům je poháněný energií ze slunce pomocí 22 fotovoltaických panelů s výkonem 10 kWh, které dokážou pokrýt až 70 % ročních nákladů na energie. Nespotřebovaná energie se uchovává v baterii, která ji následně využije tam, kde je potřeba. Díky tomu jsou přetoky do veřejné sítě minimální.
- Dům je zařazen k nízkoenergetické třídě A+
- Vytápění Vám zajistí nejen rekuperační jednotka, ale v případě potřeby si můžete zapnout podlahové vytápění a cítit příjemné teplo od nohou.
- Technologicky nejvyspělejší venkovní žaluzie můžete ovládat mobilem třeba z gauče. Široké a pevné lamely Vám poskytnou nejen dokonalé zastínění, ale také udrží teplotu, zajistí nedobytnost Vašeho domova a ještě zamezí hluku z okolí.
- Díky tepelnému čerpadlu propojenému s rekuperací si doma zatopíte jak nejrychleji to jde. Ohřívání nebo ochlazování vzduchu je nejjednodušší formou regulace teploty.

Základní́ potřeby najdete jen pár minut od domu v docházkové vzdálenosti. V lokalitě pak najdete plno restaurací, známé divadlo nebo třeba letní kino, kde se pořádají i festivaly a koncerty. Tady budete objevovat nové věci donekonečna a pořád budete mít co dělat, protože nové zážitky na Vás čekají doslova za rohem.

Chcete bydlet v moderním domě s úžasnými výhledy na české́ hory? Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost.

Rádi také Vám zajistíme financování s tou nejnižší úrokovou sazbou na trhu.

Cena
10 089 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Tuřany
ID
VT014G
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
128 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
128 m2
Plocha nemovitosti
292 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

GARTAL Agency

GARTAL Agency

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje domů na klíč v Tuřanech (okr. Kladno).

Podobné nabídky