Prodej rodinného domu, Březno, Chomutovská, 175 m2 (ID: 1548670)

Chomutovská, Březno, okres Chomutov


6 900 000 Kč
HYPOTÉKA od 32 883 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Březnu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Prohlídkový den : neděle 8.9. od 13 hod., objednejte si svůj termín ještě dnes .
Nabízíme RD po kompletní rekonstrukci. Objekt rodinného domu na stavební parcele 119 m² je dvoupodlažní, částečně podsklepený. Vnější obálka budovy je chráněna zateplením 15 cm (PENB třídy C), střecha je sedlová na vazníkové trámové konstrukci.

Webová stránka nemovitosti s 3D prohlídkou : brezno. presrk. cz

Dům je dispozičně řešen jako 4+1+jídelna. Příslušenstvím jsou šatna (12 m²) velká koupelna v přízemí (9 m²) a malá koupelna v patře (4 m²), komora na praní a sklep.

Pokoje jsou nadstandardně veliké, čistá obytná plocha obou pater činí 175 m².

Technický stav : v posledních 5 letech vlastník vysokým nákladem rekonstruoval a vyměnil téměř vše: vyjmenuji alespoň podlahy (nyní vinyl), kuchyňskou linku na zakázku se spotřebiči, střešní krytinu na celém domě se zárukou 30 let, plynový kotel s rozvody a radiátory, velkou stylovou koupelnu, komín pro odkouření krbu, schodiště, ventilaci a rozvod teplého vzduchu z krbové vložky, výměna všech starých inženýrských sítí (voda, elektřina, odpady) aj. Ve všech podkrovních pokojích jsou pro zvýšení komfortu v horkých letních dnech nově nainstalovány invertorové klimatizační jednotky.

Zahrada : větší část zahrady je rovná bez sklonu a zatravněna, menší část je do svahu se sklonem cca 15%. Na pozemku je umístěno kryté zahradní posezení s pergolou, dětské hřiště s houpačkou a skluzavkou, záhonky, zahradní domek a parkoviště.

Vytápění: kondenzační kotel na plyn (Baxi – 24 kW) zajišťuje teplo i teplou vodu do celého domu. Alternativně lze levně topit v krbu s teplovzdušným výměníkem s ventilací do pokojů a topit je možné také invertorovými klimatizačními jednotkami Toshiba, o kterých již byla řeč výše (lze jimi i chladit). Spodní velká koupelna je vybavena podlahovým elektrickým vytápěním.

Parkování: na pozemku je vydlážděno místo pro pro 3-4 vozidla. Ta vyjíždějí automaticky otevíravou branou na dálkové ovládání, i přes aplikaci mobilního telefonu. Pro rychlý přehled a bezpečné vyjíždění z vrat domu je na protějším obrubníku umístěno dopravní zrcadlo. Ze dvora tak lze vyjíždět předkem i couvat,. Zrcadlo je vždy viditelné.

Umístění domu : dům je umístěn v centru obce s rychlou dostupností vozem i pěšky kamkoliv v obci. Silnice je vizuálně i hlukově částečně odcloněna plotem a díky plastovým oknům není v domě ruch slyšet. Parcela je oplocena a plot je na hranicích pozemku uzavřen a je dostatečně vysoký, takže děti se na silnici nebo mimo objekt nedostanou.

Majitel hodnotí sousedské vztahy jako slušné, klidné a bezproblémové a má zde úplné soukromí. V obci je kompletní základní občanská vybavenost jako restaurace, inline dráha, dětská hřiště, služebna policie, koupaliště, prodejna potravin, hasiči, pošta, knihovna, autoservis, obecní úřad, stanice PHM, vlaková zastávka, ZŠ a MŠ.

Celkový dojem : pěkné a moderní bydlení podle posledních trendů. Dům se dá ihned obydlet bez jakýchkoliv dalších nutných investic.

V případě zájmu vlastník ponechá venkovní dětské hřiště, zahradní nábytek, plynový ohřívač do pergoly, plechový zahradní domek, regálový systém v šatně, všechny vestavěné skříně a botník s věšákem.

Dům je opatřen zabezpečovacím systémem Jablotron.

Cena
6 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Chomutovská, Březno, okres Chomutov
ID
00012
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
175 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
119 m2
Plocha nemovitosti
618 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
9 kWh/m2 za rok

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Milan Gavenčiak

Milan Gavenčiak

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Březnu (okr. Chomutov).

Podobné nabídky