Prodej rodinného domu, Albrechtice nad Vltavou, 146 m2

Albrechtice nad Vltavou


4 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 493 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Albrechticích nad Vltavou

Popis

Pobavit se s dětmi na hasičské akci, zakousnout klobásu u fotbalu nebo zaskočit na voňavý koláč a studené pivo do místní hospůdky… Tak přesně tuhle vesnickou pohodu si budete užívat každý den, když se nastěhujete do domu Albrechticích nad Vltavou.

Dům je řadový, má dvě patra a dispozici 4+1. V přízemí je pokoj, kotelna, koupelna s WC a garáž. V patře jsou další dvě ložnice, obývací pokoj s balkonem, kuchyně, koupelna a samostatné WC. K domu patří zahrádka s výměrou 34 m2 a má půdní prostor.

Přízemí domu slouží jako technické zázemí – je tu garáž, kotelna, komora a koupelna s WC a sprchovým koutem. Garáž má dveře na chodbu, takže domů dojdete z auta suchou nohou. Z pokoje v přízemí bude skvělá pracovna.

Z chodby vyjdete do patra, kde na vás čeká obývák se vstupem na balkon orientovaný do zahrady. Kuchyně vybavená moderní kuchyňskou linkou je hned vedle, takže to večer pro zobání k televizi nebudete mít daleko.

V patře jsou dvě samostatné ložnice, koupelna s vanou a oddělená toaleta. Pokud máte velkou rodinu nebo se plánujete rozrůstat, přijde vám vhod třetí ložnice a druhá koupelna v přízemí.

I s malou zahrádkou můžete zažít velkou pohodu. Obzvlášť, když si na ní postavíte terasu. Ta stávající je dlážděná a zakrývá ji vzrostlá zeleň. K domu patří také pozemek s kůlnou, který se za menší roční poplatek pronajímá od Lesů ČR.

Máte rádi klid a rodinnou pohodu? Tak to si život na vesnici zamilujete. Obzvlášť, když ta vesnice budou Albrechtice nad Vltavou. Albrechtice získaly titul Vesnice roku Jihočeského kraje 2022 za investice do infrastruktury a bohatý kulturní i společenský život.

Je tu mateřská i devítiletá základní škola, klub mladých hasičů i fotbalový oddíl. K tomu unikátní historické památky a nádherná příroda v okolí. Do Písku, Protivína nebo Týna nad Vltavou to budete mít 15 minut.

Technické parametry:
Dům má plechovou střechu a je zateplený. Prošel kompletní rekonstrukcí – elektřina je v mědi, světla jsou LED, všude nové štuky a malba. Topí se zplynovacím kotlem na dřevo 25 kW, ohřev vody zajišťuje kombinovaný bojler. Odpad je řešený septikem, v roce 2025 bude možnost připojení kanalizaci.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Albrechtice nad Vltavou
ID
00063
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
146 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
34 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dalibor a Monika Sobotíkovi

Dalibor a Monika Sobotíkovi

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Albrechticích nad Vltavou.

Podobné nabídky