Pronájem bytu 2+kk, Praha - Braník, Ke Krči, 52 m2

Ke Krči, Praha - Braník, Praha 4


21 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme k pronájmu moderní zrekonstruovaný byt 2+kk (52 m²) s balkónem a sklepem, situovaný v jedné z nejžádanějších lokalit – Braník.
Byt má JZ orientaci s výhledem do zeleně u Kunratického potoka a je zařízený nábytkem a spotřebiči.
Ve světlém obývacím pokoji je součástí pronájmu sedací souprava. Kuchyňská linka je vybavená vestavnými spotřebiči: myčkou, el. troubou, varnou deskou, digestoří a lednicí s mrazákem. Plyn zde není. V ložnici, ze které je vstup na balkón, je k dispozici prostorná zrcadlová skříň.
Další velkorysý úložný prostor je v předsíni. V moderní koupelně se sprchovým koutem je k dispozici pračka, wc je samostatné. Ostatní nábytek a dekorace na fotografiích nejsou součástí pronájmu.
Nájemné činí 21.500 Kč, zálohy na služby jsou 3.800 Kč/2 os., vratná kauce je ve výši 30.000 Kč, provize realitní kanceláři je ve výši 1 měsíčního nájmu (bez poplatků). Elektřina se převádí na nájemce. Majitel požaduje 1 nebo 2 dospělé osoby z EU (pár), nekuřáky, bez záznamů v registrech (tzn. bez exekuce), byt není vhodný pro sdílené bydlení. K nastěhování je volný od 1. 10. 2024.
Tento prostorný a světlý byt je ideální pro pár či jednotlivce, kteří hledají komfortní bydlení s výbornou dostupností a pestrým vyžitím v okolí. Na dosah máte přírodu i výhody městského života.
Braník nabízí široké možnosti sportovního i kulturního vyžití, od cyklostezek a parků po divadla a kavárny. Zastávka MHD je vzdálena pouhých 50 m od domu, což zajišťuje snadnou dostupnost do centra města.
Na vybraných realitních serverech naleznete virtuální prohlídku, kdy si byt můžete "projít" sami, ale ráda vás uvítám i na osobní prohlídce, kontaktujte makléřku. V bytě v současné době bydlí stávající obyvatelé, a proto prohlídky probíhají s respektem k jejich soukromí a volnému času.

Cena
21 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Ke Krči, Praha - Braník, Praha 4
ID
911837
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
54 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Ivana Langová MBA.

Mgr. Ivana Langová MBA.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4.

Podobné nabídky