Prodej chaty, Bratronice, 99 m2 (ID: 1549056)

Bratronice


1 648 800 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 7 858 Kč /měs.

(včetně provize a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Bratronicích

Popis

Velmi prostorná chata v křivoklátských lesích zařízena v rustikálním stylu za férovou cenu? Samozřejmě.

Exkluzivně. Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi chatu v nádherném prostředí křivoklátských lesů, umístěnou v chatové oblasti v katastrálním území obce Bratronice. Chata je zděná z červených cihel (přízemí) a ze sendvičového zdiva (1. patro) a je napojena na elektřinu. Užitkovou vodu je možné získávat z potoka, tekoucím pod chatou. K získání pitné vody je možné využít vrtanou studnu, vlastník požádal na příslušném úřadu o povolení k jejímu zřízení, projekt a hydrogeologický posudek jsou součástí prodeje. Toaleta je nyní suchá, umístěná vedle chaty (je možné ji zpřístupnit přímo z chaty nebo po navrtání studny umístit koupelnu s WC přímo do chaty).

Dispozičně je velmi dobře vyřešena. Jde o dvě chaty, každá s vlastním vchodem, takže stavba může být využita nezávisle dvěma rodinami. Za prvními dveřmi (vstup do 1. chaty) se nachází kuchyň a schodiště do 2. nadzemního podlaží, kde jsou k dispozici hala, dvě ložnice a zasklená veranda s výhledem na lesní louku s celkovou podlahovou plochou 61 m2. Za druhými vstupními dveřmi (vstup do 2. chaty) je prostorná jídelna s krbem, propojená přes pult s kuchyní a dále obývací pokoj s ložnicí s celkovou podlahovou plochou 38 m2. V přístavku ke stavbě se nachází kůlna a suché WC.

Obě chaty jsou vybaveny kuchyňskými linkami s dřezem a plynovým sporákem na PB. Vytápění objektu lze zajistit krbem a lokálními kamny (několik funkčních komínů je v objektu k dispozici). Masivní rustikální nábytek je součástí nabídky a může v případě Vašeho zájmu po předání zůstat v chatě. V celém objektu je k dispozici 8 míst na spaní.

Pokud hledáte klidné místo k odpočinku, houbaření nebo chcete-li si jen užívat magického a inspirativního prostředí křivoklátských lesů, těším se na prohlídku s Vámi.

Cena
1 648 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Bratronice
ID
1101
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
106 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
99 m2
Plocha nemovitosti
198 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Pavel Novotný

Ing. Pavel Novotný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Bratronicích (okr. Kladno).

Podobné nabídky