Prodej bytu 3+kk, Jablonec nad Nisou, Lučanská, 72 m2

Lučanská, Jablonec nad Nisou - Jablonecké Paseky


3 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 727 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Byt je umístěný v přízemí zděného bytového domu č.p. 149 Jablonec nad Nisou - Jablonecké Paseky postaveném v zástavbě rodinných domů ulice Lučanská. K bytu přináleží spoluvlastnický podíl na budově, zastavěném pozemku a pozemků zahrad tvořící s domem jeden funkční celek o výměře 964 m2 a zároveň plochu uzavřené zahrady a plochu vedle domu s možností parkování os.automobilů. Dům byl postavený počátkem dvacátého století jako dvoupodlažní, podsklepený objekt s obytným podkrovím se skladovými prostory v suterénu domu. Vstup do domu je jednak přímo z ulice Lučanská a dále pak přes venkovní schodiště ze zahrady pod domem do středové chodby v přízemí domu se 4 schodištěm do podlaží, podstřeší a suterénu. Dům prošel v roce 2014 větší rekonstrukcí s opravou krovu, osazením střešní krytiny včetně střešních oken, osazení plastových oken v bytech, rozvody vnitřních instalací, oprava omítek, zateplení střešní konstrukce a investice do rekonstrukcí jednotlivých bytových jednotek jejich majiteli.
Byt č. 149/2 je umístěný v přízemí napravo ve směru od hlavního vstupu s přístupem z chodby v přízemí. Byt se skládá ze vstupní šatny s navazující menší chodbou se vstupem do koupelny s WC a dále pak do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je vstup do dvou pokojů vzájemně průchozích a dále do menšího pokoje (lze upravit na samostatnou kuchyň) na který navazuje technická místnost s plynovým kotlem. K bytu ještě přináleží dvě samostatné místnosti přístupné z chodby v přízemí a sloužící jako sklad k bytu plus společné sklepní prostory. Celý byt prošel v letech 2014-2015 celkovou rekonstrukcí s novými rozvody instalací, ústředním vytápěním s plynovým kotlem, vybudování koupelny s WC, osazením kuchyňské linky, úpravy podlah i omítek.
Provozní náklady bytu skládající se ze záloh na správu a údržbu domu četně společných prostor domu ve výši cca. 2.700 Kč/měsíčně + náklady na pitnou vodu, zemní plyn, elektřinu pro čtyřčlennou rodinu v zálohách cca. 6.000,- Kč. Objekt je umístěný v klidné části města s dobrou dostupností základních obchodů obce, školka, zastávka MHD, vlak, přehrada s možností využití prostorné uzavřené zahrady s posezením, dětským hřištěm a parkovací plocha pro dva os.automobily k bytu.

Cena
3 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Lučanská, Jablonec nad Nisou - Jablonecké Paseky
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
72 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Brezar

Zdeněk Brezar

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Jablonci nad Nisou.

Podobné nabídky