Pronájem bytu 2+1, Dědice, Sídliště Osvobození, 49 m2

Sídliště Osvobození, Dědice


17 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně inkasa+ provize+ jistota)


Regionální dodavatelé v Dědicích

Popis

Ve výhradním pověření majitelů, přicházíme s nabídkou pronájmu bytu 2+1 v osobním vlastnictví, v sedmém poschodí bytového domu s výtahem, na oblíbeném Sídlišti Osvobození, ve Vyškově. V domě, který prošel celkovou revitalizací, je k dispozici obvyklá společná infrastruktura, jako kočárkárna, výtah a k bytu patří sklepní kóje.
Jak již uvedeno, byt prošel rehabilitací a výsledkem je příjemný byt se zajímavou dlažbou na podlahách, nové dveře, bytové jádro vystavěno z příčkovek Ytong, je zde samostatná koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, WC je zde samostatné. Kuchyň v půdorysu písmene L, je zde nová kuchyňská linka se sporákem, který disponuje elektrickou troubou a sklokeramickou deskou, k dispozici též mikrovlnná trouba. Chodba je v bytě poměrně rozměrná a z ní se pak, mimo kuchyně, vchází i do dalších dvou pokojů, z nichž obývací pokoj má vchod na balkón, z nějž je mimořádný výhled až na rozhlednu Chocholík. Parkovacích míst kolem domu dostatek, poloha sídliště ceněna tamními obyvateli pro blízkost veškeré potřebné infrastruktury, poblíž dostatek škol, mateřských školek, prodejen a obchodů, hotel a restaurace, zdravotnická zařízení a nemocnice. Majitelé bytu mají zájem o dlouhodobý pronájem slušnými nájemníky, cena měsíční platby se skládá z částky 13 000 Kč nájemné a 4 000 Kč spotřebované služby, které jsou jedenkrát ročně vyúčtovávány. Zprostředkovatelská odměna 1 x měsíční platba, vratná jistota 2 měsíční platby. Příležitost pro ty, kdož hledají sympatický, opravený byt v centru dění, anebo v jeho bezprostřední blízkosti. Prohlídky možné, po dohodě o termínu, ihned po zveřejnění tohoto inzerátu.

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně inkasa+ provize+ jistota
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Sídliště Osvobození, Dědice
ID
997
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
57 m2
Patro
7. z 7
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Státní/obecní
Podlahová plocha
49 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová, Dlážděná
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Karel Rozsypal

Karel Rozsypal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Dědicích.

Podobné nabídky