Prodej bytu 4+kk, Hrušovany u Brna, Vodní, 97 m2

Vodní, Hrušovany u Brna


6 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 883 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Hrušovanech u Brna

Popis

Nabízíme vám nově zbudované jednotky v novostavbě cihlového domu, od dispozic 1+kk (35 m2) - 4+kk (97 m2). Dům se bude skládat ze suterénu a 3 nadzemních podlaží.

Rozložení:

- V suterénu se nachází zděné sklepní kóje ke každé bytové jednotce (3 m2), technická a úklidová místnost a bytová jednotka S.1.01 o dispozici 3+kk a 60 m2

- V 1. nadzemním podlaží se nachází byt 1.01 o dispozici 4+kk a 93,10 m2 včetně velice prostorného balkónu (8,2 m2) a byt 1.02 o dispozici 1+kk a 38,40 m2 včetně balkónu (8,2 m2)

- 2. a 3. nadzemní podlaží domu pak disponuje byty 4+kk o 97,10 m2 včetně balkónu (8,2 m2) a také bytem 3+kk o 69,40 m2 včetně balkónu (8,2 m2)

Bytové jednotky jsou tedy prostorné a dispozičně vhodně řešené, nebude chybět ani šatna, jakožto úložný prostor a kvalitní zařizovací předměty, jako vinylové podlahy či obklady s dlažbou. Ke každé z těchto jednotek bude navíc náležet 1 zděná sklepní kóje a 1 venkovní parkovací stání ve vnitrobloku za domem.

Zde si dovolujeme nabídnout bytovou jednotku 4+kk v 2.NP bytového domu o CP 97,10 m2. Bytová jednotka bude disponovat 2 koupelnami, samostatným WC a šatnou sloužící jako úložný prostor. Dále samozřejmě zděnou sklepní kójí a parkovacím stáním ve vnitrobloku, do kterého se budete také moci dívat z prostorného balkónu o 8,2 m2. Tento byt je vhodný a ideálně dispozičně řešený pro rodinu s dětmi, kteří hledají moderní bydlení s nižšími náklady na provoz.

Aktuálně se jedná o stav před výstavbou a dokončení včetně kolaudace bytového domu a jednotek je plánována na 2026.
Všechny jednotky budou zbudovány v kvalitních standardech, které budou součástí kupní ceny, a o kterých se dozvíte na požádání u makléře.

Samotná lokalita nabízí velice dobrou infrastrukturu a dojezdnost do Brna jak například autem, tak vlakem (20 min.). Dále zde naleznete veškerou potřebnou vybavenost jako např. základní školu či zdravotní středisko a také služby (obchody, drogerie, sportovní areál nedaleko od bytového domu, pošta, lékárna či cukrárna a večerka).
Proto je toto místo ideální na klidné rodinné vyžití.

Nemovitost bude možné financovat hypotečním úvěrem, který vám v případě potřeby rádi zajistíme.

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Vodní, Hrušovany u Brna
ID
00041
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
97 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Závodný

Ondřej Závodný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Hrušovanech u Brna.

Podobné nabídky