Prodej pozemku pro bydlení, Svoboda nad Úpou, Pod Rýchorami, 1250 m2 (ID: 1549789)

Pod Rýchorami, Svoboda nad Úpou


3 750 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 871 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Svobodě nad Úpou

Popis

Nabízíme vám jedinečnou šanci vlastnit pozemek snů v Krkonoších, ve Svobodě nad Úpou. Toto místo, stranou centra města, ale přitom v jeho dosahu, je ideální pro výstavbu rodinného či rekreačního domu. S plochou 1250 m2, zastavitelností 312 m2, mírnou svažitostí pozemku máte dostatek prostoru pro realizaci vašich všedních i netradičních stavebních plánů. Elektřina a přípojka vody budou připraveny u paty pozemku, takže nic nebrání realizaci vašeho snu o bydlení na jižní stráni, v blízkosti pastvin i nejlepších krkonošských středisek a zároveň kousek od Trutnova a dálnice D11 na Prahu.

Pozemek se nachází v ulici Pod Rýchorami, KU Maršov II, stranou hlavní cesty, pod Novým Světem. Tato lokalita nabízí nejen klidné a relaxační prostředí, ale také snadný přístup k okolní přírodě a turistickým atrakcím. Autem jste za 5 minut v Janských Lázních u lanovky nebo za 8 minut u Stezky korunami stromů. Okolí je bohaté na turistické trasy, cyklostezky a možnosti pro zimní sporty, což ocení jak rodiny s dětmi, tak aktivní jedinci.

Svoboda nad Úpou je strategicky umístěno, což zajišťuje dokonalou kombinaci lázeňského, rekreačního a sportovního vyžití po celý rok. Město je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo k odpočinku, ale zároveň chtějí mít veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky. Ve městě najdete potřebné obchody, služby, restaurace a školská zařízení. Trutnov, vzdálený jen 10 km, nabízí širší možnosti kulturního a společenského vyžití. Janské Lázně jsou vzdáleny pouhých 2,5 km a Pec pod Sněžkou 12 km, což poskytuje široké spektrum aktivit v každém ročním období.

Díky blízkosti dálnice do Hradce Králové a Prahy jste na jejím nájezdu během 30 minut, což umožňuje pohodlné a rychlé spojení s hlavním městem a dalšími důležitými oblastmi. Tato dostupnost zvyšuje atraktivitu pozemku nejen pro rekreační účely, ale i pro trvalé bydlení.

Tento pozemek není jen investicí do nemovitosti, ale také do kvality života. Pro milovníky klidu, přírody a aktivního odpočinku je to ideální místo pro stavbu domova nebo chaty. Pozemek je obklopen krásnou krajinou, kde můžete relaxovat a užívat si přírodu, ať už při procházkách lesem, sbírání hub, nebo jen posezením na zahradě s výhledem na okolní hory. Pro sportovní nadšence je zde množství možností – od lyžování a snowboarding v zimě až po turistiku, cyklistiku a plavání v létě.

Pozemek ve Svobodě nad Úpou je vaší šancí na vysněný domov nebo rekreační útočiště v jedné z nejkrásnějších oblastí České republiky. Nenechte si ujít tuto jedinečnou nabídku a splňte si sen o životě v srdci Krkonoš. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že vás tento krásný pozemek okouzlí stejně jako nás. Vaše nové bydlení v Krkonoších čeká právě na vás!

Cena
3 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Pod Rýchorami, Svoboda nad Úpou
ID
202421
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1250 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Martin Němec

Ing. Martin Němec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Svobodě nad Úpou.

Podobné nabídky