Prodej rodinného domu, Hradec Králové, Dykova, 186 m2 (ID: 1549817)

Dykova, Hradec Králové - Pražské Předměstí


11 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 52 423 Kč /měs.

(včetně provize, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Hradci Králové

Popis

Výjimečná příležitost pro klidné a prostorné bydlení v pěší dostupnosti do centra Hradce Králové. Cihlový RD se 2 bytovými jednotkami 3+kk (93 m2) má tyto přednosti, které určitě oceníte:
- Prostornost a soukromí. Možnost 2 samostatných jednotek 3+kk. Každá s vlastní koupelnou a WC, nabízí flexibilitu pro vícegenerační bydlení, nebo spojení podnikatelských aktivit s bydlením (kancelář, ordinace, provozovna).
- Dualita umístění. Okrajová část města s výbornou dopravní obslužností, zároveň však v klidné lokalitě, což zajišťuje vysoký životní standard a atraktivitu prostředí.
- Možnost modernizace dle vlastních snů a přání. Dům je ve velice zachovalém stavu, ale nepřiplácíte nic za úpravy z posledního období, které nechcete.
- Ideálně veliký pozemek s možností další individualizace. Možnost realizace vlastních nápadů a projektů pro relaxaci, hry a zahradničení.
- Sklepní a podkrovní část dává další potenciál využití.
Částečně podsklepený dům ve vyhledávané části Hradce Králové (Dykova ul.) byl postaven v roce 1930. Dům je ve velice zachovalém stavu a má velký potenciál. Poctivá cihlová stavba rodinného domu (polovina dvojdomku) byla v roce 2005 částečně rekonstruována. Při této rekonstrukci obytných částí budovy bylo řešeno především 1.NP, kde byla vyměněna elektroinstalace a provedena nová koupelna a kuchyň. V 2.NP byla řešena jen věší část elektroinstalace. Výměna střešní krytiny proběhla v roce 2008. O teplotní komfort se stará ústřední topení s plynovým kotlem. Všechna napojení sítí jsou funkční.
Rovinatá udržovaná zahrada je obklopena zelení, která nabízí dostatek soukromí. Na pozemku se dále nachází zděná garáž a studna. Velkou výhodou této nemovitosti je umístění. Ve vzdálenosti několika set metrů je škola, školka, sportoviště i zastávka MHD pro snadné spojení s centrem města a zároveň okrajová část Hradce Králové (Pražské Předměstí) nabízí snadné dopravní napojení na dálnici D11 a D35.
Pro inspiraci jsme připravili v závěru fotogalerie vizualizaci možného budoucího stavu vnitřní části.
Předání nemovitosti bude možné v prosinci 2024.
Atraktivitu nabídky posoudíte až na prohlídce, na kterou vás tímto zveme.

Cena
11 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Dykova, Hradec Králové - Pražské Předměstí
ID
N50316
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
336 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
186 m2
Plocha nemovitosti
489 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Málek Břetislav

Málek Břetislav

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové.

Podobné nabídky