Prodej bytu 3+kk, Praha - Holešovice, Přístavní, 99 m2

Přístavní, Praha 7 - Holešovice


12 450 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 59 333 Kč /měs.

(cena včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 7

Stěhovací služby

Popis

Když se zachová to staré a krásné a připojí se k tomu nové a funkční, je z toho nádherná symbióza. A pokud se toho podaří docílit v bytě, je to nejen nádherné, ale hlavně skvělé k životu. Nabízíme vám tedy k prodeji byt v půdní vestavbě z roku 2007 kde jsou zachovány původní trámy šestipatrového činžovního domu.

Pojďme se to podívat podrobněji. Mezonetový byt je koncipovaný jako 3+KK a nabízí vám 100 m² ve dvou patrech. Ve spodní části se nachází krásný obývací pokoj s kuchyňskou linkou (38 m2) - ta je vybavená myčkou, sklokeramickou varnou deskou, digestoří, ledničkou a má dostatek pracovní plochy a úložných prostor. Dále je zde neprůchozí prostorná ložnice (18 m2), velká koupelna s vanou i sprchovým koutem a samostatná toaleta. Kvalitní schody, pod kterými můžete vybudovat další úložný prostor, vás zavedou do horního podlaží. Jedná se o otevřený prostor u výměře 18 metrů čtverečních, který se dá využívat jako další ložnice či pracovna. Je zde ticho a klid a dostatek světla díky střešním oknům.


V celém bytě jsou plovoucí podlahy, pěkné interiérové dveře, kvalitní dřevěná okna a teplo v teplou vodou zajišťuje nový plynový kotel. Poplatky činí 4500,-

Byt je situován do 5 patra staršího cihlového domu který je po kompletní rekonstrukci (stoupačky střecha rozvody elektřiny fasáda vstupní prostory) s novým výtahem. výtah končí mezi patře a k bytu je nutné vyjít několik schodů.

Holešovice, pulzující část Prahy, kde se rodí víc nápadů, než dětí a je opravdu umění, dostat tam mizerné kafe. Pro ty, kdo milují kulturu, jsou Holešovice doslova životní nutností. To vše korunováno měnící se pražskou tržnicí, která po své probíhající rekonstrukci nabídne živý areál, ve kterém se propojí kultura, gastronomie, obchody a kanceláře. Navíc je to opravdu kousek do skvělé Stromovky, která je po revitalizaci opravdu místem, které chcete mít kousek od domova.

Zajistíme harmonický převod vlastnického práva k bytové jednotce a bezpečný převod kupní ceny - výběr schovatele (úschova kupní ceny) dle preference kupujícího.
Koupi bytu můžete financovat hypotečním úvěrem, který je v případě zájmu, již předpřipraven na tuto konkrétní nemovitost naším hypotečním poradcem.
Doporučujeme osobní prohlídku.

Cena
12 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Přístavní, Praha 7 - Holešovice
ID
3102
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
99 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
99 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Myšák reality

Myšák reality

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 7.

Podobné nabídky