Prodej rodinného domu, Hroznová Lhota, 327 m2

Hroznová Lhota


8 500 000 Kč
HYPOTÉKA od 40 508 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Hroznové Lhotě

Popis

V exkluzivním zastoupení nabízíme zajímavou investiční příležitost. Dvougenerační rodinný dům s rozsáhlou užitnou plochou 327 m². Dům lze využít ke klasickému bydlení dvou rodin, případně k bydlení rodiny i k podnikání jako sídlo firmy. Další alternativou je přestavba na penzion. Hned vedle domu je památná zahrada Jožky Uprky. Z domu je možné vyrazit na cyklovýlety na Radošov, Kuželovský mlýn či blízký Baťův kanál. Nahlédnout můžete také do mnoha vinných sklepů, kterých je v okolních vesničkách bezpočet. Nedaleko se již krajina vlní a nacházíte se v podhůří Bílých Karpat.
Dům byl kolaudován v roce 1995, krom půdy není zateplen. Střecha je orientována na východ a západ a což je vhodné pro instalaci solárních panelů s možným bateriovým úložištěm ve velkém sklepu.
Umístění nemovitosti je ideální pro ty, kteří touží po tichém a ničím nerušeném bydlení. V obci se nachází dva obchody se smíšeným zbožím, květinářství, zdravotnické středisko s praktickým i dětským lékařem, MŠ a ZŠ (5 minut chůze) pošta, kulturní dům, večerka i klasický obchod, dvě sportoviště, dětské hřiště a pohostinství. Do nedalekého Veselí nad Moravou přijedete pohodlně autobusem či autem za cca 10-15 minut a je možné vyřídit si zde občanku, přihlásit auto. Najdete zde též kompletně vybavenou polikliniku. Ve Veselí je prodejna Lidl, Kaufland, mnoho restaurací a další občanské vybavenosti jako koupaliště a kino.
Na první pohled nenápadný nízký dům vás překvapí při pohledu ze zahrady, kde objevíte jeho skutečnou velikost. Díky zástavbě ve svahu v sobě dále skrývá druhou bytovou jednotku, několik praktických místností a velké sklepní prostory.
Horní patro je na úrovni místní komunikace s vjezdem do garáže a vstupem do domu s dispozicí 5kk, tato bytová jednotka o výměře 107 m², je kompletně zrekonstruována. Nachází se zde obývací pokoj s kuchyní a praktickým krbem 40 m², ložnice s vestavěnou skříní, o velikosti 13 m². Dále tu máme pracovnu 9 m², která je hned u kuchyně. Dále dva dětské pokoje o velikosti 10 m² a 14 m². Samostatná toaleta a koupelna jak s vanou tak i sprchovým koutem.
Dolní patro disponuje jednotkou o velikosti 74 m² s dispozicí 2kk. Na patře je několik praktických pokojů, které lze využít jako prádelnu, pracovnu či místnost pro podnikání anebo sklad. Na tomto patře je také kotelna na tuhá paliva a vstup do sklípku ukrytého ve svahu. Dále původní koupelna s vanou a samostatným wc. Hned vedle komora. Z tohoto patra je vstup přímo na zahradu o velikosti 264 m².
O patro níže je ještě k dispozici velký sklep o velikosti 65 m², pro praktické uložení kol, motorky či dalšího vybavení.
Zahrada má na svém opačném konci zahradní domek s posezením, do domku je zavedena i elektřina.
Dům si můžete prohlédnou díky videoprohlídce Matterport na odkazu https://my.matterport.com/show/?m=SBVL7cnqpSg
Cena obsahuje provizi realitní kanceláře, která pro vás zajistí kompletní právní servis včetně advokátní úschovy, jednání na katastru nemovitostí a převod energií na nového vlastníka. Prohlídky domu jsou možné prakticky kdykoliv po předchozí domluvě. Rádi vám poradíme s financováním nákupu či pojištěním nemovitosti, tak aby byl váš majetek dobře ochráněn.

Cena
8 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Hroznová Lhota
ID
DL080P-5GLOB
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
327 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
167 m2
Plocha nemovitosti
431 m2
Ukazatel energetické náročnosti
299 kWh/m2 za rok

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Lorenc

David Lorenc

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hroznové Lhotě.

Podobné nabídky