Prodej rodinného domu, Žáky - Štrampouch, 90 m2

Žáky, Štrampouch


8 500 000 Kč
HYPOTÉKA od 40 508 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Žákách

Popis

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme krásný dům ve výstavbě. Dům se prodává jako hotový komplet na klíč, konečný stav odpovídá vizualizacím.

Aktuálně probíhá finální úprava zahrady a pokládka zatravňovací a zámkové dlažby na pozemku.

Stavba se nachází v klidné části obce Žáky-Štrampouch v blízkosti Kutné Hory. Na pozemku o celkové velikosti 1.510 m² bude prostorný dům se zastavěnou plochou 110 m² a užitnou plochou 90 m² se 3 ložnicemi (13,6 m², 12 m², 12 m²), prostorným obývacím pokojem (28 m²), prádelnou, samostatným WC a koupelnou, podlahová plocha je tedy 85 m². K odpočinku slouží zahrada s krásným venkovním posezením a pergolou orientovanou na západ, které přijdou vhod zejména v horkých letních měsících. K dispozici je několik parkovacích míst a praktický zahradní domek je součástí ceny. Vizualizace odpovídá barevnému provedení včetně polohy stavby na pozemku.

Na domě jsou instalovány fotovoltaické panely včetně bateriového úložiště instalovaného v technické místnosti, vytápění je pak řešeno elektřinou. Fotovoltaická elektrárna je také již zahrnuta v ceně. Na pozemku je vybudována vsakovací jímka na dešťovou vodu. Kanalizace je tlaková, vodovod městský, elektřina jak vlastní tak také připojení na klasickou síť. Elektrické topení je realizováno podlahovým topením v kuchyni a obývacím pokoji a koupelně. Ostatní pokoje budou vybaveny topnými panely/přímotopy.

Dům je stavěn jako klasická a poctivá robustní dřevostavba, všude jsou dřevěné profily a to i včetně vnitřních příček, konstrukce je tedy těžší a stabilnější. Dělící stěny jsou protihlukové. Žádné příčky nejsou jen ze sádrokartonu. Celková tloušťka izolace vnějších stěn je 28 cm. Stínění od sluníčka vám zajistí elektricky ovládané předokenní rolety.

Energetický štítek je prozatím v kategorii C se spotřebou 122 kWh/rok. Po dostavbě očekáváme klasifikaci A či B.

Přímo v obci se nachází mateřská škola a hned 2 autobusové zastávky, z toho jedna je jen pár kroků od nemovitosti, ze kterých se pohodlně dostanete např. do Čáslavi, kde se nachází veškerá občanská vybavenost. Naleznete zde nespočet obchodů (Lidl, Penny, Kaufland), mimo jiné se zde skrývá letní koupaliště, zimní stadion a lesopark. Dále je zde i gymnázium, střední odborné školy, knihovna a autoškola. Okolí plné zeleně láká možností pro procházky s rodinou a dětmi anebo pro pěší turistiku. Výhodou je i blízkost již zmíněné Kutné Hory, která je proslulá svou krásou.

Cena obsahuje provizi realitní kanceláře včetně kompletního právního servisu a advokátní úschovy, jednání na katastru nemovitostí a převod energií na nového vlastníka. Prohlídky domu jsou možné prakticky kdykoliv po předchozí domluvě.
Rádi vám poradíme s financováním nákupu přes hypotéku či s pojištěním nemovitosti.

Cena
8 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Žáky, Štrampouch
ID
DL076P-5GLOB
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
90 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
110 m2
Plocha nemovitosti
1510 m2
Ukazatel energetické náročnosti
122 kWh/m2 za rok

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Lorenc

David Lorenc

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Žákách.

Podobné nabídky