Prodej pozemku, Praha - Břevnov, 889 m2

Praha 5 - Břevnov


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji spoluvlastnický podíl o velikosti id. 6/16 na pozemcích v lukrativní pražské čtvrti - Břevnov.

Pozemek parc. č. 2488 o výměře 786 m2 – jiná plocha, ostatní plocha
Pozemek parc. č. 2487/12 o výměře 103 m2 – jiná plocha, ostatní plocha

Pozemky se nachází na Praze 6 – Břevnově, v trojúhelníku ulic Maratónská, Skokanská a Běžecká. Lokalita je dobře dopravně dostupná. Ve vzdálenosti cca 200m se nachází sportovní areál Strahov.
V místě (cca 100 m) je možnost napojení na veškeré inženýrské sítě. Přístup k pozemku je po zpevněné komunikaci, v okolí pozemku je možnost parkování podélně na obecních komunikacích. Terén pozemku je mírně svažitý, v současné době se na něm nachází trvalý porost.

Dle stávajícího územního plánu je pozemek situován v plochách S03 – částečně urbanizované rekreační plochy.
Hlavní využití: plochy s omezenou zastavitelností sloužící rekreaci, oddechu, naučným, poznávacím a sportovním aktivitám v přírodě, které podstatně nenarušují přírodní charakter území a jejichž hlavní součástí je zeleň.
Přípustné využití: Zeleň, areály volného času, přírodní koupaliště, otevřené bazény v přírodním prostředí, pobytové louky, nekrytá sportovní zařízení bez vybavenosti. Stavby a zařízení pro provoz a údržbu, související s hlavním využitím. Dětská hřiště, drobné vodní plochy, drobná zařízení sloužící pro obsluhu sportovní funkce vodních ploch, cyklistické stezky, jezdecké stezky, pěší komunikace a prostory, liniová vedení technické infrastruktury.

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte: Ing. Jan Blažek, +420 778 880 550

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Praha 5 - Břevnov
ID
0719
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
889 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Vendula Kozelková, DiS.

Ing. Vendula Kozelková, DiS.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků (ostatní) v Praze 5.

Podobné nabídky