Prodej podílu rodinného domu, České Velenice, Žižkovo Předměstí, 93 m2

Žižkovo Předměstí, České Velenice


778 000 Kč /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Českých Velenicích

Popis

Rodinný dům je samostatný objekt. Stavba má 1 nadzemní podlaží. Dům je částečně podsklepený. V objektu je půda a nemá vybudované podkroví. Základy má železobetonové izolované a objekt je cihlové konstrukce. Střecha je sedlová, krytinu tvoří betonová taška a klempířské prvky jsou pozinkované. Okna jsou plastová s trojsklem. Příslušenství oken tvoří žaluzie. Vnější omítky jsou štukové a zateplení není. Objekt byl postaven před více jako 100 lety. Před 5 lety byla vyměněna okna za plastová. Prováděna pouze běžná údržba. Stav objektu lze charakterizovat jako před rekonstrukcí. Dispozice rodinného domu je 3+1. Obytné místnosti jsou orientované na východ, sever, jih. Kuchyňské vybavení tvoří elektrický sporák, kuchyňská linka bez vestavěných spotřebičů. V koupelně se nachází vana, umyvadlo a na toaletě se nachází klasická toaleta. Interiérové dveře jsou dřevěné plné, dřevěné prosklené, zárubně jsou ocelové a vchodové dveře jsou dřevěné. Podlahové krytiny tvoří keramická dlažba, lino a koberce. Do domu je zavedena elektřina o napětí 230 a 400 V a je dodávána z rozvodné sítě. Voda je přivedena z obecního vodovodu. Objekt je napojen na veřejnou kanalizaci. Zemní plyn je zaveden. Vytápění zajišťuje plynový kotel, topná tělesa tvoří závěsné radiátory, ohřev vody zajišťuje bojler.
Pozemek parc.č. 1483 o výměře 1136 m2 je užíván jako užitková zahrada, tvoří s rodinným domem funkční celek pod společným oplocením. Celková výměra pozemku činí 1612 m2. Sklon pozemku je rovinatý. Pozemek je oplocený pletivem do ocelových sloupků. Trvalé porosty - ovocné dřeviny. Na pozemku se nachází studna- kopaná, nevyužívaná, a dřevěná kolna na pokraji životnosti. Přístup je bezproblémový po zpevněné obecní cestě. Rodinný dům je postaven v západní části obce a charakter okolí odpovídá rezidenční zástavbě rodinnými domy se zahradami.
Pozemek parc.č. 159/35 o výměře 1679 m2 je evidovaný jako trvalý travní porost. Pozemek se nachází severovýchodně od rodinného domu. Pozemek je zemědělsky obhospodařován a je součástí půdního bloku, má rovinatý charakter a je bez porostů. Přístup je možný pouze přes pozemky parc.č. 1484 a 1483 nebo přes zemědělsky využívané pozemky.
Pozemek parc.č. 1067/130 o výměře 1083 m2 je evidovaný v katastru nemovitostí jako orná půda, nachází se v zastavitelné lokalitě podél jižního okraje Žižkova Předměstí, má rovinatý charakter, je bez porostů a je zemědělsky obhospodařovaný, přístupný je přes zemědělsky využívané pozemky, přístup není zajištěn. V lokalitě jsou specializované obchody, v místě je základní škola, pro vyšší vzdělání a specializované služby je nutné dojíždět a pouze částečná vybavenost z hlediska kulturních zařízení. V místě je pouze částečná vybavenost z hlediska sportovního vyžití a nejdůležitější úřad je v místě, ostatní úřady v dojezdové vzdálenosti. V obci se nachází pobočka ČP. Jedná o klidnou lokalitu. Je zde zastávka vlakových a autobusových spojů a parkovací možnosti jsou dobré na vlastním pozemku.

Cena
778 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Žižkovo Předměstí, České Velenice
ID
1634
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
93 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1612 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Pavlína Woodhams

Mgr. Pavlína Woodhams

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky podílu rodinných domů v Českých Velenicích.