Prodej bytu 5+kk, Hradec Králové, 260 m2

Hradec Králové


12 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 57 188 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hradci Králové

Popis

Nabízíme vám tento rodinný dům o velikosti 260 m² s rozlehlým pozemkem o 1574 m² ve vyhledávané obci Skalice u Hradce Králové. Dům, který byl pečlivě navržen s ohledem na každý detail.
Tento dům, postavený v roce 2001, nabízí ideální spojení velkorysého bydlení, které v současných malometrážních novostavbách nenajdete a poklidného prostředí. Původní majitel, profesionální projektant, jej navrhoval pro svoji vlastní rodinu, což je patrné na každém kroku. Dům byl vždy udržován v perfektním stavu a nabízí tak novým majitelům bezstarostné bydlení bez nutnosti dalších investic.
V přízemí se rozprostírá prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Velká pracovna nabízí ideální místo pro domácí kancelář nebo tvořivou dílnu. Dále v tomto patře naleznete koupelnu se sprchovým koutem, technickou místnost na praní a komoru. Garáž pro dvě auta a velká dílna potěší všechny, kteří potřebují dostatek prostoru pro své projekty a koníčky.
V mezipatře vás uvítá rozlehlý pokoj o velikosti 47 m², který dosud sloužil jako herna a posilovna – je to prostor, kde můžete rozvíjet své zájmy nebo vytvořit samostatný byt pro hosty či dospívající děti. 
Druhé patro domu nabízí klidovou zónu s hlavní ložnicí vybavenou vlastní šatnou a koupelnou. Dva další pokoje, koupelna s vanou a další šatna zajišťují komfortní bydlení pro celou rodinu. Na půdě můžete ukládat sezónní věci. Dům jde po úpravách rozdělit na dvougenerační. 
Venku vás čeká krásná okrasná zahrada, která je skutečným klenotem tohoto domu. Vzrostlé stromy vytvářejí příjemný stín a ovocné stromy každoročně přinášejí bohatou úrodu třešní, jablek, švestek a rakytníku. Malá zahrádka s foliovníkem je ideální pro pěstování čerstvé zeleniny a bylinek, zatímco vyhřívaný bazén vám poskytne možnost koupání i v chladnějších měsících. Venkovní krb bude ideální pro společné grilování. 
Dům je vytápěn kombinací podlahového vytápění a otopných těles, což zajišťuje příjemné teplo v každém ročním období. Pro chladnější večery jsou zde také krbová kamna, která vytvářejí útulnou atmosféru. Dům je aktuálně prázdný a připravený na vaše nápady a vybavení, které z něj udělají váš skutečný domov. Zůstává pouze kuchyňská linka, kterou můžete doladit podle svého vkusu.
Skalice u Hradce Králové je klidná obec s rychlou dostupností do města, což nabízí to nejlepší z obou světů – blízkost velkého města a současně absolutní klid díky vedlejší ulici, kde se dům nachází.
Tento dům je nyní připravován na prodej, včetně malování interiérů. Z tohoto důvodu nejsou prozatím zveřejněny fotografie interiéru. Prohlídky budou možné během dnů otevřených dveří 4. a 5. října. Je třeba si rezervovat přesný čas prohlídky. 
Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujících podle vlastních preferencí. 

Cena
12 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Hradec Králové
ID
BK1060
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
260 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Stehnová Strašáková

Kateřina Stehnová Strašáková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+kk v Hradci Králové.

Podobné nabídky