Prodej komerční, Casares, Španělsko, 80 m2 (ID: 1551119)

Casares, Španělsko


6 572 270 Kč

(Cena v EUR 262 000 €)


Regionální dodavatelé

Popis

Solemar je uzavřený projekt s celkem 58 apartmány se 2 nebo 3 ložnicemi , rozmístěnými ve 4 budovách, které nabízejí domy v přízemí se soukromými zahradami, apartmány v prvním patře s výhledem na moře a jsou korunovány exkluzivními penthousemi se 3 ložnicemi impozantní terasy a úžasný, ničím nerušený výhled na Středozemní moře.

Každý dům je orientován na jihovýchod a všechny mají prostorné terasy, aby co nejlépe využily přirozené světlo a nádherný výhled na moře.

Vývoj má velké, upravené plochy pro rodiny s dětmi a krásně navržený společný bazén .

Ke každému bytu je k dispozici venkovní parkovací stání pod pergolou pro zajištění stínu.

Solemar nabízí domy navržené tak, aby svým obyvatelům poskytovaly maximální pohodlí, s výběrem špičkových materiálů prestižních značek a pečlivě promyšleným designem. Pyšní se dokonalým klimatizačním systémem, který se přizpůsobí teplotě během chladnějších měsíců i těch teplejších a mají optimální odhlučnění mezi domy a exteriérem.

Tyto domy jsou postaveny v souladu s předpisy obsaženými v novém technickém stavebním zákoně (CTE) a jsou v popředí trhu a poskytují nejvyšší úroveň energetické účinnosti.



Stavební práce probíhají a dodání se očekává v březnu 2024.



VOLNÝ ČAS NA PLÁŽI CASARES

Solemar , nový rezidenční projekt Taylor Wimpey Spain, se nachází mezi příjezdovými cestami směrem k oblasti Casares a Club House v Doña Julia Golf s přímým pěším přístupem do Playa Ancha s jemným pískem a asi 4 minuty jízdy od Sabinillas a Puerto de La Duquesa, kde najdete to nejlepší, co oblast nabízí v oblasti místní kuchyně, sportu a volnočasových aktivit.

Jako milovníci golfu si budete moci užít proslulý komplex Finca Cortesín, vzdálený necelých 10 minut jízdy autem, a mimo jiné také golfová hřiště Casares, Estepona a La Duquesa.
Typologie nemovitostí: Byt, Penthouse, Přízemí
Zahrnuje: Venkovní parkoviště, Sklad, Společný bazén, Výtah, Společná zahrada, Klimatizace, Topení, Aerotermie, LED reflektory, Dvojitá okna, Předinstalace pro elektrické vozidlo, Úspora vody a elektřiny v společné prostory
Ostatní: Výhled na moře, Blízko pláže, Terasa, MHD, Blízká občanská vybavenost

Cena
6 572 270 Kč
Poznámka k ceně
Cena v EUR 262 000 €
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Casares, Španělsko
ID
292-NP00455
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Částečně
Plocha budovy
83 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jana Procházková

Mgr. Jana Procházková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních.

Podobné nabídky