Prodej bytu 1+kk, Bad Kleinkirchheim, Rakousko, 22 m2

Bad Kleinkirchheim, Rakousko


2 759 350 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji útulnou garsonku o velikosti cca 22 m2 v centru lyžařského centra Bad Kleinkirchheim, vzdálené 150m od termálních lázní St. Kathrein Therme a cca 300 m od lanovky Mailbrunnbahn.
Byt se nachází ve třetím patře pečlivě udržovaného čtyřpatrového obytného domu a byl tento rok rekonstruován. Je nabízen k prodeji plně vybaven. K apartmánu patří sklepní box. Parkovací místo před domem a lyžárna jsou ve společném užívání vlastníků domu.

Měsíční náklady jsou cca 75 € včetně topení.
Typ vlastnictví bytu umožňuje celoroční užívání a získání tzv. Zweiwohnsitz. Byt je možné pronajímat.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Poznámka RK: V Rakousku hradí kupující provizi realitní kanceláři dle zákona 3,6%, plus daň z nabytí nemovitosti 3,5% a poplatek za zápis do KN 1,1%.
Právní a notářské služby se hradí zvlášť. Celkové další výdaje tvoří dohromady cca 10% z kupní ceny.

Turistické městečko Bad Kleinkirchheim se nachází v Nockberge v nadmořské výšce 1100 metrů a je oblíbeným turistickým, lyžařským, golfovým a klimatickým střediskem.
Sluncem zalitý lyžařský areál Nockberge má 24 lanovek a vleků, 103 kilometrů sjezdovek, 34 širokých sjezdovek a sjezdovek a 1 Kaiserburg Bob.
Lázně Römerbad a St. Kathrein Therme nabízejí wellness a relaxaci na vysoké úrovni.

Do krásných turistických a lyžařských oblastí Turrach, Falkert, Sirnitz, Hochrindl se dostanete autem asi za 20 minut.
Malebné Millstätter See leží mezi zalesněnými Nockberge, asi 20 minut jízdy autem od Bad Kleinkirchheimu. Je to druhé největší a dokonce nejhlubší a nejvodnatější jezero v Korutanech a dosahuje až 26 stupňů. Největší města na jezeře Millstätter See jsou Seeboden, Millstatt a Döbriach.

Cena
2 759 350 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Bad Kleinkirchheim, Rakousko
ID
0097
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
28 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
22 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Macháčková

Michaela Macháčková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.

Podobné nabídky