Pronájem bytu 2+1, Rychnov nad Kněžnou, Jiráskova, 58 m2 (ID: 1551579)

Jiráskova, Rychnov nad Kněžnou


12 980 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(provizi hradí nájemce)


Regionální dodavatelé v Rychnovu nad Kněžnou

Popis

Tento byt o rozloze 58 m² je nadstandardně a moderně vybavený, právě pro Vás! Prošel úplnou rekonstrukcí, což znamená, že si užijete pohodlí a styl v jednom. Byt se skládá z ložnice a jednoho obývacího pokoje, což poskytuje dostatek prostoru pro rodiny i jednotlivce.
Klíčovým prvkem tohoto bytu je krásná a plně vybavená kuchyně, která bude radostí pro všechny, kteří rádi vaří a tráví čas s rodinou a přáteli. Interiér bytu je vkusný, moderní a světlý, což vytváří příjemnou atmosféru pro každodenní život.
Byt se nachází v blízkosti nemocnice, což je ideální pro ty, kteří pracují ve zdravotnictví nebo potřebují snadný přístup k lékařským službám. Město Rychnov nad Kněžnou nabízí také širokou škálu obchodů, restaurací a dalších služeb, které usnadňují každodenní život.
Cena pronájmu je 12 980 Kč plus energie, majitel požaduje vratnou kauci 35 000 Kč a odměna realitní kanceláře je 12 980 Kč + DPH.

Cena
12 980 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
provizi hradí nájemce
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Jiráskova, Rychnov nad Kněžnou
ID
63521
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
58 m2
Patro
2.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Sklep

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Rychnovu nad Kněžnou.

Podobné nabídky