Pronájem vícegeneračního domu, Havlovice, 95 m2

Havlovice


20 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ elektřina)


Regionální dodavatelé v Havlovicích

Popis

Nabízíme k pronájmu rodinný dům o celkové dispozici cca 95 m2 v Havlovicích u Úpice. Dům byl postaven v roce 1964, je částečně zrekonstruovaný (voda, odpady, koupelna atd.) a celý podsklepený.

V domě se nacházejí dvě bytové jednotky se společným vstupem. V 1. patře najdeme 2 pokoje, koupelnu se sprchovým koutem a wc, prostornou kuchyň a technickou místnost. Ve 2. patře jsou 4 pokoje, z nichž jeden je možný předělat na kuchyň (záleží na dohodě s majitelem), koupelna s vanou a wc, technická místnost a prostorná terasa s krásným výhledem na okolí.

Vodovod je obecní. Dům není napojen na kanalizaci, zajišťuje to zde biologický septik. Vytápění tepelným čerpadlem, který zároveň zajišťuje i ohřev vody. Elektřina 8.000,-/ měsíc za celý dům. Internet je zde zaveden.

K domu patří prostorná zahrada s ovocnými stromy, prostorem na bazén, posezením a skleníkem. Garáž, parkovací místa před domem a také menší stodola se sklepem hned za domem.

Cena za dům 20.000,-/ měsíc. Kauce ve výší jednoho měsíčního nájmu. Provize RK taktéž ve výši jednoho měsíčního nájmu.

V blízkosti domu se nachází MŠ a ZŠ, dětské hřiště a fotbalový stadion.

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ elektřina
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Havlovice
ID
23020
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
95 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
115 m2
Podlahová plocha
95 m2
Plocha nemovitosti
2246 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální elektrické, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Petra Bílková

Bc. Petra Bílková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu vícegeneračních domů v Havlovicích.