Prodej vícegeneračního domu, Semice, 270 m2

Semice


8 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 40 508 Kč /měs.

(Cena konečná včetně provize RK, právního i HYPO servisu na klíč)


Regionální dodavatelé v Semicích

Popis

Doporučujeme prodej prostorného vícegeneračního RD v klidné části obce, na konci slepé ulice uprostřed zeleně se snadným dopravním spojením do Prahy, R10 3 min, vozem centrum Černý Most 20 min, 5 km vzdálená Lysá nad Labem s veškerou dopravní i občanskou vybaveností, 3km vzdálená vyhlášená rekreační oblast Kersko.

Nemovitost díky své poloze, rohovým větším slunným pozemkem s dostatkem vzrostlých okrasných i ovocných dřevin, vhodná pro klidné a bezpečné rodinné bydlení v absolutním soukromý v sousedství pozemků ve vlastnictví státu, na kterých již nebude probíhat žádná jiná výstavba.

Celopodsklepený RD dobře dispozičně řešený, v 1.NP velice prostorný slunný obývací pokoj se vstupem na terasu směrem k vest.bazénu a s výhledem na okrasné jezírko, vzrostlé dřeviny.
V obýv.pokoji krbová vložka s výměníkem pro možnost alternativního topení na tuhá paliva, oddělená kuchyň s linkou a jídelní sestavou. V 1NP dále koupelna, samostatné WC, větší chodba s úložnými prostory, 3x ložnice, jedna se vstupem přes franc.okno na venkovní terasu.

Ve 2NP 3x ložnice, 2 se vstupem na balkon, větší koupelna s rohovou vanou, samostatné WC, šatny a úložné prostory v rámci jednotlivých ložnic.

V 1.PP několik sklepů, technická místnost, prádelna, sušárna, kotelna s plyn. kombikotlem.

Na pozemku další jednotka 3+kk s veškerými IS, výstavbou z roku 2022 před dokončením dle vlastních představ, možnost využití jak komerční, tak nekomerční, dispozičně prostorný obýv.pokoj s kk, krbovou vložkou s výměníkem na tuhá paliva, soc.zařízení, WC, 2x ložnice, navazující krytá pergola s grilem.

Doporučujeme osobní prohlídku, cena konečná včetně provize RK, právního i HYPO servisu na klíč.


Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena konečná včetně provize RK, právního i HYPO servisu na klíč
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Semice
ID
912315
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
420 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
270 m2
Plocha nemovitosti
1451 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Reality 10

Reality 10

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Semicích.

Podobné nabídky