Prodej bytu 3+1, Chomutov, Selská, 70 m2

Selská, Chomutov


3 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 14 297 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Chomutově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji bytovou jednotku 3+1, která prošla rekonstrukcí a byla přeměněna na velké 2+kk, byt se nachází v 1. patře bytového domu v ulici Selská v Chomutově.

Byt disponuje výměrou 70,80 m2 a v nedávné době prošel kompletní rekonstrukcí, jeden pokoj byl obětován velké koupelně, ve které najdete jak prostornou vanu, tak i sprchový kout, jádro je zděné, celý byt je velmi vkusně udělaný od podlah až po stropy. Nadchne Vás už vstupní chodba, ve které je jedna vestavěná skříň a naproti ní je prostorná šatna, dále pak vchod do koupelny, do ložnice a samozřejmě do kuchyně s obývacím pokojem. Všude jsou nové podlahy, nové interierové dveře s obložkami, velmi hezky zařízený obytný prostor obývacího pokoje s kuchyní včetně barového pultíku. Byt je vytápěn plynovým kotlem, kterým se také ohřívá teplá voda, máte tak přímo možnost ovlivnit Vaši spotřebu.
K dispozici je v suterénu domu sklepní kóje. Veškerá občanská vybavenost je v nejbližším dosahu.

Pokud hledáte nové bydlení v centru Chomutova, neváhejte mě kontaktovat.

Třída energetické náročnosti budovy G.

Cena
3 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Selská, Chomutov
ID
N00199
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
70 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zákaznická linka

Zákaznická linka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Chomutově.

Podobné nabídky