Prodej ubytování, Mariánské Lázně, třída Vítězství, 1003 m2

třída Vítězství, Mariánské Lázně


16 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 80 969 Kč /měs.

(Při koupi hotelu i rodinného domu 1 000 000,- sleva z celkové částky., včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Mariánských Lázních

Popis

Nedaleko centra Mariánských Lázní se nachází prosperující a plně fungující hotel Pelikan, který představuje skvělou investiční příležitost v prestižní lázeňské lokalitě. Tento třípodlažní hotel je situován v klidné části města a nabízí široké možnosti využití, od ubytovacích služeb až po potenciální přestavbu na apartmány, bytový dům, nebo ubytovnu. Hotel je momentálně plně vytížený a úspěšně provozovaný, což zajišťuje okamžitý výnos pro nového majitele.

Hotel má celkovou užitnou plochu 1.000 m2 (3x333m), což zahrnuje prostorné pokoje, restauraci a další nezbytné zázemí. Přízemí hotelu dominuje restaurace s kapacitou 50 míst, plně vybavená kuchyně, sklady, kancelář, prostor pro masérské služby a dva bezbariérové pokoje. Restaurace je propojena s venkovní terasou, která nabízí příjemné prostředí pro letní posezení.

V druhém a třetím patře se nachází celkem 20 dvoulůžkových pokojů, každý s vlastním sociálním zařízením (WC a sprcha), TV-sat, telefonem a WiFi připojením. Obě podlaží také zahrnují sklady pro úklid a jiné provozní potřeby, což umožňuje efektivní chod hotelu a jeho zázemí.

Tento hotel je ideální volbou pro ty, kteří hledají investiční příležitost s vysokým potenciálem návratnosti. Díky své poloze a stávajícímu zázemí lze hotel snadno přizpůsobit různým účelům, včetně přestavby na 11 apartmánů 1+1, bytový dům, nebo ubytovnu s možností zachování restaurace v přízemí. V případě zájmu nového majitele můžeme zajistit pronájem prostor pro restauraci, čímž zajistíme další zdroj příjmů pro budoucího vlastníka.

Technické specifikace:
- Počet podlaží: 3
- Pokoje: 20 dvoulůžkových pokojů s vlastní koupelnou
- Restaurace: Kapacita 50 míst k sezení, plně vybavená kuchyně
- Sklady: Prostory pro úklid a provozní potřeby v 2. a 3. patře
- Kancelář a masérské služby: V přízemí
- Možnost přestavby: Na 11 apartmánů 1+1, bytový dům nebo ubytovnu
- Zahrada a parkoviště: Vlastní parkoviště a zahrada s možností relaxace
- Technické vybavení: Plynová kotelna Viessmann, plastová okna, měděná střecha
- Zabezpečení: Zabezpečovací zařízení

Hotel Pelikan je ve výborném technickém stavu a připraven k okamžitému provozu nebo úpravám dle potřeb nového majitele. Součástí nemovitosti je také možnost instalace solární elektrárny na střeše, což zvyšuje její energetickou úspornost a atraktivitu.

Mariánské Lázně jsou jedním z nejvyhledávanějších lázeňských měst v České republice, a hotel Pelikan je díky své poloze a vybavení ideální investicí pro podnikatele v oblasti ubytovacích služeb, stejně jako pro ty, kteří hledají možnosti rozvoje nemovitosti.

K prodeji je též přímo sousedící rodinný dům se dvěma byty a dvěma apartmány.
Při koupi obou nemovitostí 1 000 000,- sleva z celkové částky 25 870 000,-

Pro více informací a sjednání prohlídky nás kontaktujte. Tato výjimečná příležitost čeká na nového majitele, který ocení potenciál této nemovitosti v prestižní lokalitě Mariánských Lázní.

Cena
16 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Při koupi hotelu i rodinného domu 1 000 000,- sleva z celkové částky., včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
třída Vítězství, Mariánské Lázně
ID
00012
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1003 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Vaněček

David Vaněček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Mariánských Lázních.

Podobné nabídky