Prodej pozemku pro bydlení, Slaný, Třešňová, 1555 m2

Třešňová, Slaný


8 552 500 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 40 759 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Slaném

Popis

Uvolnili jsme do prodeje jedinečný pozemek pro stavbu rodinného domu ve Slaném v před pár lety nově vzniklém areálu rodinných domů v lokalitě V Ráji, v ulici Třešňová (nad ulicí O. Scheinpflugové). Rovinatý pozemek - v grafice označen písmenem B - má nadstandardní výměru 1555 m2, vybudované inženýrské sítě i příjezdovou komunikaci. Nachází se ve slepé ulici zakončené kruhovým objezdem zdobeným již krásně vzrostlou výsadbou. Velkým bonusem nabízeného pozemku je nerušený široký výhled na krajinu západně i severně od Slaného.

Lokalita je velmi klidná, poskytuje bydlení v zeleni, přitom nedaleko centra města s dobrým pěším dosahem všech potřebných služeb.

Součástí areálu je sportoviště s tenisovým a beachvolejbalovým kurtem.

Cena je uvedena včetně DPH.

Pro více informací jsem Vám kdykoliv k dispozici na telefonním čísle 724 888 797 nebo e-mailu info@realityPE.cz.


Těší se

Veronika Jirásková

Cena
8 552 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Třešňová, Slaný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1555 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Jirásková

Veronika Jirásková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Slaném.

Podobné nabídky