Prodej bytu 1+kk, Blansko, Kamnářská, 41 m2

Kamnářská, Blansko


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, cena vč. parkovacího stání)


Regionální dodavatelé v Blansku

Popis

Uvažujete o pořízení si bydlení kousek od přírody nebo poptáváte nemovitost na pronájem? Ráda bych Vám představila pěkně řešený zděný byt 1+kk s balkonem a vlastním parkovacím stáním, nacházející se v Blansku, v části Zborovce, na ulici Kamnářská. Cena vč. parkovacího stání.

Nabízená bytová jednotka o CP cca 41 m2 vč. balkonu ( 3,25 m2) je situována 2.NP/4 moderního cihlového bytového domu, který byl kolaudován v roce 2007. Samotný byt je zařízený vkusným nábytkem ( kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči, vestavěná prostorná šatní skříň, kde lze uložit také lůžkoviny, jídelní stůl....pračka se sušičkou) a je připravený k nastěhování nebo k pronajímání.

Dispozice (viz půdorys): předsíň ( 3,21 m2) se vstupy do koupelny ( 4,36 m2) se sprchovým koutem a toaletou; dále do obytné místnosti s kk (29,94 m2), odkud se vchází na balkon (výměry jsou pouze orientační).

Ohřev vody a vytápění je řešeno vlastním kombinovaným plynovým kotlem. Podlaha v obytné místnosti je plovoucí; v chodbě a koupelně je položena dlažba.

V bytovém domě je možné využít společnou kočárkárnu; úklid společných vnitřních prostor provádí firma.

V minulém roce byla provedena nová fasáda na bytovém domě a udělána nová výmalba vnitřních společných prostor.

Jednou z dalších výhod proč si pořídit tuto bytovou jednotku je, že se prodává společně s vlastním parkovacím stáním.

Byt je v současné době pronajímán. Nájemník by rád v nájmu pokračoval - není podmínkou.

Blízkost přírody vybízí k příjemným procházkám nejen k místní přehradě. V těsné blízkosti byt. domu se nachází oplocené dětské hřiště, autobusová zastávka, obchod.

Celá městská část Zborovce prošla modernizací, která zahrnovala - nové dětské herní prvky; větší počet míst k posezení i parkování.
Uvedená cena neobsahuje odměnu makléře.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a pro další informace nebo domluvení si prohlídky mi, prosím, zavolejte nebo napište. Ráda Vás s touto nemovitostí blíže seznámím při osobní schůzce. Financování Vám též rádi zajistíme.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, cena vč. parkovacího stání
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Kamnářská, Blansko
ID
24010631
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
41 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Ano
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
73 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Silvie Hynštová

Ing. Silvie Hynštová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Blansku.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky