Prodej bytu 1+kk, Mikulov, Koněvova, 26 m2 (ID: 1552963)

Koněvova, Mikulov


3 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 015 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Mikulově

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji nádherný mezonetový byt s dispozicí 1+kk o celkové výměře 26 m² + 10m² snížený mezonet. Byt se nachází v prestižní a klidné lokalitě na dosah historického centra města Mikulova na ulici Koněvova, přímo u vstupu na stezku vedoucí na Svatý Kopeček. Tento stylový byt je vybavený nábytkem na míru a nachází se v 1. nadzemním podlaží moderního bytového domu.

Velkou předností tohoto bytu je prostorný balkón s dechberoucím výhledem na zámek, kde si můžete vychutnat klidné chvíle s krásným panoramatem. K bytu náleží také kóje pro ukládání věcí a parkování je zajištěno v objektu s vraty na dálkové ovládání, což poskytuje maximální pohodlí a bezpečnost. Dům dále nabízí stylové posezení ve vinném sklípku v suterénu, ideálního pro setkání s přáteli a rodinou.

Tento byt představuje vynikající investiční příležitost. Může být pronajímán za 12 000 Kč měsíčně plus zálohy na energie ve výši 3 000 Kč.
Díky tomu, že se zde vyspí až 5 osob (2 na gauči a 3 na mezonetu) je možné apartmán výhodně pronajmout i přes platformy jako Booking či Airbnb za cenu okolo 2 500 Kč za noc.

Nemovitost bude prodána nejvyšší nabídce.
Pokud máte zájem o prohlídku této jedinečné nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat.

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Koněvova, Mikulov
ID
00016
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
26 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
26 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Jakub Schmidt

Bc. Jakub Schmidt

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Mikulově (okr. Břeclav).

Podobné nabídky