Prodej bytu 2+kk, Břeclav, Pod Zámkem, 60 m2 (ID: 1552998)

Pod Zámkem, Břeclav


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena u makléře)


Regionální dodavatelé v Břeclavi

Popis

Nabízíme nadčasové bydlení v atraktivní lokalitě u břeclavského zámku nedaleko Lednicko-valtického areálu.

Bytový komplex Vránův mlýn je situovaný 100 metrů od břeclavského zámku v docházkového vzdálenosti obchodů, zimního stadionu a centra města. Přesto se celý objekt nachází v klidné lokalitě kousek od lesa.

Bytové jednotky 2+kk jsou navrženy ve velikostech od 54,2 m2 a některé je možné dispozičně rozdělit na 3+kk. Celkem zde najdeme 49 bytových jednotek, z toho 30 dispozičně řešených jako 2+kk a 3 mezonety. Výjimečné místo k žití zde najdou všichni, kdo mají rádi nadčasovost a moderní design, ať už jde o mladé páry či osoby hledající luxusní a komfortní bydlení.

Při výstavbě je kladen důraz na kvalitu používaných materiálů a využití moderních technologií. Areál stavěný nad vodní hladinou je založen na vrtaných pilotech, které do budoucna zajistí stabilitu celému komplexu. Proti prosakování vlhkosti je chráněn bílou vanou. Jednotlivé byty budou vybaveny moderními technologiemi tak, aby byl majitelům bytů zajištěn maximální komfort.

Mezi vybavení patří například klimatizační VRF jednotky, centrálně řízené větrání s rekuperací tepla apod.

Komplex nabídne uživatelům komunitní typ bydlení s átriem a zelenou výsadbou. Nebudou chybět multifunkční zóny včetně společenských prostor a kavárny.

Zájemci o koupi mohou využít naše realitní služby, které zahrnují individuální přístup ke každému klientovi. Nabízíme standardní, nadstandardní i individuální balíčky vybavení bytu podle specifických potřeb každého klienta.

Těšíme se, že Vás provedeme areálem Vránova mlýna, který propojí tradice s inovacemi komfortního a nadčasové bydlení.

Přijďte si prohlédnout naše moderní byty a přesvědčte se o jejich kvalitním zpracování a elegantním designu v showroomu Vránova mlýna v Břeclavi, Pod Zámkem 2.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena u makléře
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Pod Zámkem, Břeclav
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
60 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Hicl

Kateřina Hicl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Břeclavi.

Podobné nabídky