Pronájem bytu 2+kk, Brno, Vídeňská, 58 m2

Vídeňská, Brno


17 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ měsíční zálohy na služby 3 000 Kč; měsíční zálohy na plyn a elektřinu cca 3 000 Kč, + provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

(Scroll down for the English version.)

Rádi byste začali nový život v příjemném bytě obklopeném zelení a měli zároveň pohled na panorama města Brna? Dost možná, že jste právě narazili na pronájem, který Vám tuto představu vyplní.

Moderní byt o dispozici 2+kk a velikosti 58 m2 s balkonem se nachází v 6. nadzemním podlaží bytového domu s výtahem na ul. Vídeňská ve vyhledávané městské čtvrti Štýřice v Brně. Částečně vybavený prostor je tvořen kuchyňským koutem, 2 obývacími pokoji, z nichž jeden umožňuje přístup do komory a druhý na balkon, chodbou, koupelnou, a samostatným WC. K bytu náleží také sklepní kóje.

Bytový dům se nachází v klidné části centra bez hluku. Na protějším parkovišti pohodlně zaparkujete a jak již bylo zmíněno, díky své poloze nabízí unikátní panoramatický výhled na město Brno a jeho dominanty – hrad Špilberk a Petrov.

V okolí jsou samozřejmostí supermarkety (Albert a Lidl), hřiště pro veřejnost a děti, školka, střední škola polytechnická, přírodní park, fitness centrum 'Velký průvan' a zastávka 'Celní', od které se dostanete tramvají na Mendlovo náměstí za 8 min; poté opačným směrem k nákupnímu centru 'Campus Square', Masarykově univerzitě a Fakultní nemocnici Brno za 15 minut.

Pronájem je k dispozici od 1.10.2024, proto mě neváhejte telefonicky kontaktovat.

Budu se na Vás těšit na prohlídce!

-

Měsíční nájem: 17 000 Kč
Měsíční zálohy na služby: 3 000 Kč
Měsíční zálohy na plyn a elektřinu: cca 3 000 Kč
Vratná jistota: 34 000 Kč
Rezervační poplatek: 17 000 Kč + DPH

-

S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě G, což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.

-

English version:

Would you like to start a new life in a pleasant apartment surrounded by greenery and at the same time have a view of the panorama of the city of Brno? It is quite possible that you have just come across a rental that fulfills this idea.

A modern 2+kk apartment with a size of 58 m2 with a balcony is located on the 6th floor of an apartment building with an elevator on Vídeňská Street in the sought-after Štýřice district in Brno. The partially equipped space consists of a kitchenette, 2 living rooms, one of which allows access to the storage room and the other to the balcony, a corridor, a bathroom, and a separate toilet. The apartment also includes a cellar cubicle.

The rental is available from 1/10/2024, so don't hesitate to contact me by phone

I look forward to seeing you on the tour!

-

Monthly rent: CZK 17,000
Monthly advance payments for services: CZK 3,000
Monthly deposits for gas and electricity: approx. CZK 3,000
Refundable security: CZK 34,000
Commission fee: CZK 17,000 + VAT

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ měsíční zálohy na služby 3 000 Kč; měsíční zálohy na plyn a elektřinu cca 3 000 Kč, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Vídeňská, Brno
ID
00070
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
58 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kamil Tomáš

Kamil Tomáš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.

Podobné nabídky