Prodej rodinného domu, Černá Voda, 80 m2

Černá Voda


1 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 102 Kč /měs.

(uvedené výměry jsou orientační)


Regionální dodavatelé v Černé Vodě

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Černá Voda, postavený ve 40. letech, který je určen ke kompletní rekonstrukci a modernizaci. Tento zděný dům o dispozici 2+1 s možností rozšíření až na 4+1 nabízí skvělou příležitost vytvořit si vlastní domov podle vašich představ.

V přízemí domu najdete dvě místnosti, předsíň a kuchyň. Do podkroví vede dřevěné schodiště, kde se nachází půda, kterou lze přestavět na další dva samostatné pokoje. Jeden z těchto pokojů je již částečně vybudován. Dům je částečně podsklepen, ve sklepě se nachází vlastní studna.

Vytápění domu je řešeno třemi kamny – v kuchyni najdete původní, v předsíni a jednom z pokojů jsou již kamna klasičtějšího stylu. Do domu je zavedena obecní voda a elektřina, odpady jsou řešeny žumpou. Plyn a plynová přípojka v domě nejsou.

Celková zastavěná plocha s nádvořím činí 261 m², a k domu náleží zahrada o výměře 205 m². Jelikož bohužel nejsou zachovány žádné plány domu, údaje o výměrách jsou pouze orientační.

Dům, i když je stále obývaný, vyžaduje rozsáhlou modernizaci, a proto nejsou v inzerci zveřejněny fotografie interiéru. Pár pořízených fotografií interiéru lze však na vyžádání zaslat zájemcům emailem.

Dům je ideální jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreační účely. S jeho jedinečnou atmosférou a historickým šarmem nabízí možnost vytvořit si útulné a klidné místo k životu v obci Černá Voda, která je známá svou krásnou přírodou a blízkostí k řadě turistických a cyklistických tras.
Černá Voda je ideální lokalitou pro ty, kteří hledají únik z městského ruchu, ale zároveň chtějí být součástí aktivní komunity s bohatou historií a tradicemi.
Vzhledem k tomu, že nemáme k dispozici štítek energetické náročnosti (PENB) uvádíme dle zákona třídu G.

Cena
1 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
uvedené výměry jsou orientační
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Černá Voda
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Renáta Mandincová

Renáta Mandincová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Černé Vodě.

Podobné nabídky