Prodej komerční nemovitosti, Droužkovice, Rudé armády, 600 m2

Rudé armády, Droužkovice


9 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 46 227 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Droužkovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme Vám k prodeji dům se 2 bytovými jednotkami s prostornou garáží, terasou a vedlejšími budovami v uzavřeném areálu v obci Droužkovice.
Rodinný dům má zastavěnou plochu 206 m2 a pozemek o výměře 1720 m2, k dispozici je garáž na 3 auta. Ve vedlejších budovách jsou prostory využité jako dílny. V zadní části zahrady je umístěn kotec, skleníky a kurníky pro slepice.
Dům se skládá z přízemí, 1.patra a velkého půdního prostoru. Při vstupu do domu se nachází vstupní chodba, kuchyň a 4 místnosti, dále koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Přízemí domu je ve stavu před rekonstrukcí. V 1. patře je bytová jednotka po kompletní rekonstrukci z roku 2002. Nachází se zde kuchyň, obývací pokoj s francouskými krbovými kamny, ložnice, pokoj, šatna, koupelna s vanou a vstup na terasu. V půdní části je otevřený prostor vhodný k půdní vestavbě.

Rekonstrukce v domě: rok 2022 - střecha Bramac, plastová okna v přízemí, plynový kondenzační kotel Ariston v 1. patře.

1. patro je vytápěno plynovým kotlem, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Případně je možné využít lokálně francouská krbová kamna v obývacím pokoji. Dům je napojená na obecní vodovod. Odpad je řešen kanalizací. K dispozici je studna s užitkovou vodou. Přízemí domu je vytápěno lokálně na tuhá paliva s výměníkem.

Úpravy: 2022 - střecha Bramac, plastová okna v přízemí, plynový kondenzační kotel Ariston v 1. patře, rok 2002 kompletní rekonstrukce 1.patra

Dům je podsklepena a prodává se částečně vybavený.

Vstup na pozemek je zajištěn dvoukřídlou elektronickou bránou, zahrada má rozlohu 1720 m2 a pozemek je oplocen, je zde soukromí a klid.

V ceně je kompletní střecha na druhou budouvu.

V okolí je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchody, restaurace, pošta, kulturní centrum s volnočasovými aktivitami pro děti i dospělé, koupaliště, fotbalové, nohejbalové i volejbalové hřiště, workout hřiště).

Pro více informací a nezávazné prohlídky mne neváhejte kontaktovat. Vhodné jako investice k pronájmu bytových jednotek.

Cena
9 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Rudé armády, Droužkovice
ID
902
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
600 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Martina Šnajberková Dis.

Bc. Martina Šnajberková Dis.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Droužkovicích.

Podobné nabídky