Prodej zahrady, Kralupy nad Vltavou, 475 m2

Kralupy nad Vltavou


1 150 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 5 481 Kč /měs.

(cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Kralupech nad Vltavou

Popis

Představte si dokonalý ráj ve městě - prostornou zahradu o rozloze 475 m2 v malebném městě Kralupy nad Vltavou. Tato dokonalá zelená oáza je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Elegance a klid této zahrady vám poskytnou únik z každodenního ruchu a dopřejí vám pocit pohody. Můžete si zde vybudovat vlastní zahradní ráj podle svých představ a fantazií - s květinami, stromy, trávníkem, posezením pro grilování nebo třeba bazénem. Tato zahrada nabízí nekonečné možnosti zahradní architektury a designu, buďte svobodní ve své kreativitě a vytvořte si vlastní dokonalý kousek přírody ve městě.

Na parcele najdete prostory sloužící k uskladnění zahradního nářadí. Dva altánky pro příjemné posezení v chládku před odpoledním sluncem, jeden je napojen na elektřinu. Máme tu užitkovou vodou ze společné studny.
Po obvodu slunné zahrady jsou keře, které zajišťují soukromí.
Vychutnejte si radost ze sklizně vlastních plodů z ovocných stromů. Jsou zde jabloně, merunka a třešen. Část zahrady je zatravněna. Stojí zde tři sudy na vodu, udírna a ohniště.

Zahrádka je součástí menší zahrádkářské kolonie a je v soukromém vlastnictví.
K zahradkám lze bezproblémově přijet autem a parkovat před vraty. Ideální místo pro odpočinek a relax. Toto místo je vaše útočiště, kde se budete cítit jako na dovolené, i když jste jen kousek od domova.

Ve městě Kralupy nad Vlt. najdete veškerou občanskou vybavenost.
Dobré spojení, autobusová zastávka 600m, vlaková zastávka 1,2 km a dálniční sjezd (Praha je vzdálená 25 km).



Nenechte si tuto jedinečnou příležitost uniknout!

Kontaktujte mě co nejdříve a domluvte si prohlídku tohoto skvostu. Váš sen na vás čeká právě zde!

Cena
1 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Kralupy nad Vltavou
ID
00010
Plocha nemovitosti
475 m2
Elektřina
230V, 400V
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD
Voda
Studna

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zuzana Šturmová

Zuzana Šturmová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Kralupech nad Vltavou.

Podobné nabídky