Prodej rodinného domu, Velká Bíteš, Jihlavská, 203 m2 (ID: 1553930)

Jihlavská, Velká Bíteš


10 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 52 375 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Velké Bíteši

Popis

Nabízíme k prodeji novostavbu prostorného rodinného domu ve velmi žádané lokalitě - ve Velké Bíteše. Nemovitost o dispozici 5+kk je ideální variantou pro rodinu, která hledá komfortní a klidné bydlení s vynikající dostupností do Brna. Podlahová plocha je přes 200 m2 a celková plocha pozemku je necelých 1000 m2.

Dům nabízí dvě podlaží s celkovou užitnou plochou 188 m2. V přízemí se nachází prostorná garáž s technickou místností, obytná část zahrnuje prosvětlený obývací pokoj s krbem a přímým vstupem na terasu, moderní kuchyň s vestavěnými spotřebiči, jídelnu propojenou s obývacím pokojem, koupelnu se sprchovým koutem a WC a pracovnu nebo pokoj pro hosty. V prvním patře naleznete hlavní ložnicí s vlastní šatnou, dvěma prostornými dětskými pokoji, koupelnou s vanou a samostatnou toaletou.
Velká zahrada nabízí dostatek prostoru pro rodinné aktivity, zahradničení nebo relaxaci. Na zahradě se nachází terasa ideální pro grilování a venkovní posezení, dětské hřiště a možnost instalace bazénu.

Při výstavbě byl kladen důraz na energetickou nenáročnost budovy – tepelné čerpadlo, fotovoltaická elektrárna, rekuperace, využití dešťové vody k závlaze zahrady a možnost napojení na vlastní studnu jsou důvody, které Vás o to více přimějí zvážit koupi této výjimečné nemovitosti.

Velká Bíteš je dynamicky se rozvíjející město s výbornou občanskou vybaveností. V blízkosti domu naleznete školy a školky, obchody a supermarkety, zdravotnická zařízení, restaurace a kavárny. Dům se nachází jen 20 minut jízdy autem od Brna, což zajišťuje skvělou dostupnost do města pro práci či zábavu. Autobusové spojení do Brna je rovněž velmi pohodlné.

Neváhejte a přijďte si své nové místo k životu prohlédnout osobně.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Jihlavská, Velká Bíteš
ID
00065
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
188 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
203 m2
Plocha nemovitosti
986 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Veronika Křečková

Ing. Veronika Křečková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velké Bíteši.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky