Prodej rodinného domu, Jevany, Rekreační, 265 m2 (ID: 1554035)

Rekreační, Jevany


27 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 131 009 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Jevanech

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme krásný mírně svažitý stavební pozemek o rozloze 1811 m² s moderním luxusním bezbariérovým domem v Jevanech - ulice Rekreační o užitné ploše 265 m². Dokončení domu je naplánováno na září tohoto roku. Součástí kupní ceny je i kuchyně a upravená zahrada.

Pozemek leží na klidném místě obklopený lesem, takže budete mít absolutní soukromí a klid. Tento moderní dům harmonicky souzní s pozemkem a jeho "geniem loci" je koncipován jako velkorysý dvoupodlažní rodinný dům s prostornou garáží a místem pro saunu či bazén. Dům bude disponovat tepelným čerpadlem a vlastní studnou.

V každé jednotlivé místnosti je instalována jak klimatizace, tak i systém rekuperace vzduchu.

Jevany jsou vyhledávaným místem pro svůj klid, čistý vzduch, nádhernou přírodu a zároveň rozumnou dostupnost Prahy. Národní přírodní rezervace Voďěradské bučiny s Jevanským rybníkem nabízejí nerušenou možnost koupání, vodních sportů, procházek a cyklo-výletů. Obec Jevany disponuje základní občanskou vybaveností. Je zde mateřská škola, pošta, obchod, několik restaurací, letní kino, dětská a fotbalová hřiště, tenisové kurty aj. Kompletní občanská vybavenost je v nedaleké Vyžlovce cca 3 minuty cesty autem. Dopravní spojení zajišťuje autobus v rámci PID na metro Háje. Obec Jevany se nachází 15 km od východního okraje Prahy.

Pro více informací či osobní prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
27 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Rekreační, Jevany
ID
000310
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
265 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
265 m2
Plocha nemovitosti
1811 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Hloušek

Jan Hloušek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jevanech.

Podobné nabídky