Prodej rodinného domu, Uherský Ostroh, Hráza, 80 m2

Hráza, Uherský Ostroh


3 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 250 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Uherském Ostrohu

Popis

Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům, který se nachází v klidné části Uherského Ostrohu, v lokalitě Ostrožské Předměstí, na adrese Hráza 336. Tato nemovitost, situovaná v idylickém předměstském prostředí, nabízí výborné bydlení pro ty, kteří hledají klid a pohodu mimo ruch města.

Rodinný dům je postaven na parcele s celkovou plochou 111 m², z toho zastavěná plocha činí 89 m². K domu dále náleží udržovaná zahrada o velikosti 86 m², která poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek a venkovní aktivity. Samotný obytný prostor má rozlohu cca. 80 m² a nabízí dostatek komfortu pro každodenní život. Díky své dispozici 2,5+1 je tento dům ideálním řešením pro rodinu, nebo pro ty, kdo hledají prostor navíc pro práci z domova či volnočasové aktivity.

Dům je vzhledem k jeho skvělému zachovalému stavu, označeném jako "výborný", připraven k okamžitému bydlení. Výhodou pro nové majitele je také možnost financování prostřednictvím hypotečního úvěru, což umožňuje snadnější a přístupnější koupi této nemovitosti. Cenově je dům nastaven na 3 200 000 CZK, což je kompletní cena včetně provize a veškerých služeb.

Dům je připojen na veřejný vodovod a kanalizaci, což zajišťuje bezproblémové bydlení s plnohodnotným komfortem. Vytápění je zajištěno pomocí elektrokotle.

V okolí naleznete veškerou potřebnou infrastrukturu: školy, školky, obchody, restaurace a lékařské služby. Pro milovníky přírody a sportovní aktivnosti je v blízkosti množství zeleně a parků. Veřejná doprava zajišťuje pohodlné spojení jak do centra Uherského Ostrohu, tak do okolních měst.

Kromě klidné lokality, výhodné ceny, a kompletního připojení na veřejnou infrastrukturu, tento dům nabízí i dostatek prostoru pro odpočinek na čerstvém vzduchu a pohodové rodinné chvíle.

Dům je zapsán na stavení parcele s číslem 134/2 v katastru nemovitostí, je osobním vlastnictvím bez jakýchkoliv právních či finančních závazků. To vše činí tuto nabídku atraktivní nejen pro osobní bydlení, ale i jako investiční příležitost s potenciálem pro další zhodnocení.

Tento dům je dokonalým řešením pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v kouzelné lokalitě s dobrou dostupností a kompletními službami. Nezapomeňte přijít na prohlídku a přesvědčte se sami o kvalitách této nemovitosti. K RD je možnost přikoupit garáž s přilehlým pozemkem, přímo za domem na parcele č. 8346 o celkové výměře 173m2, v současné odbě probíhá řízení o zapsání této garáže do katastru nemovitostí. Cena této samostatné parcely je 490.000,-Kč. Pro více info., volejte makléře.

Cena
3 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Hráza, Uherský Ostroh
ID
912500
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
111 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Redek

Petr Redek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Uherském Ostrohu.

Podobné nabídky