Prodej bytu 3+kk, Hostivice, Kutnauerova, 235 m2

Kutnauerova, Hostivice


9 997 000 Kč
HYPOTÉKA od 47 643 Kč /měs.

(za nemovitost)


Regionální dodavatelé v Hostivici

Popis

Prodej bytu - cihlového řadového rodinného domu z r. 2005. Nemovitost o velikosti 3+kk a o celkové ploše 88 m² má 2 nadzemní podlaží. Nachází se na pozemku o velikosti 147 m². Interiér i exteriér prošel rekonstrukcí.

V přízemí bytu je prostorná předsíň s vestavenými skříněmi, komora, WC s umyvadlem, technická místnost s novým plynovým kotlem Vaillant a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. V kuchyni je značková kuchyňská linka se spotřebiči Siemens. Na obývací pokoj navazuje dřevěná terasa s markýzou a zahrada. V udržované zahradě je velký zahradní domek se zavedenou elektřinou.
V patře jsou dvě ložnice a prostorná koupelna s WC, vanou a dvěma umyvadly. V ložnicích jsou instalovány předokenní žaluzie na dálkové ovládání, v každém okně jsou ještě vnitřní žaluzie. V celém domě vinylové podlahy a dlažba. V koupelně je instalováno podlahové vytápění.
Nemovitost nabízí prostornou půdu pro uložení sezonních věcí.

Před domem je vybudované parkovací stání s nabíječkou pro elektro auto. Dům je udržovaný, má novou fasádu, nově natřené dřevěné prvky-podbití, nový plot, pojezdovou bránu na dálkové ovládání.

Dům je prakticky řešen i vybaven. Majitelé pořídili praktické vestavěné skříně v každém pokoji i předsíni a ty jsou součástí prodeje. Součástí prodeje je i nábytkem plně vybavený dětský pokoj a na zakázku dělané skříňky v obývacím pokoji.
Celý dům je zděný, kvalitně postavený, domy jsou odděleny zvukovou izolací, takže nabízí klidné bydlení. Dům je napojen na elektřinu, obecní vodu, plyn a odpad je sveden do obecní kanalizace.
Nízké náklady na provoz domu.

Hostivice je menší město v bezprostřední blízkosti Prahy obklopené krásnou přírodou. Má kompletní občanskou infrastrukturou, zahrnující školky, školy, gymnázium, supermarkety (Tesco, Penny a LIDL), lékárny, poliklinika a další zdravotnická zařízení, restaurace, sokolovna, tělovýchovná jednota, skatepark, tenisové hřiště, drobné obchody a různé služby. Pár minut od domu najdete Litovický rybník a na něj navazující lesy, cyklostezky. Pro sportovce jsou k dispozici místní sportoviště a cyklostezky. Město každoročně pořádá mnoho akcí pro své obyvatele a okolí. Dopravní dostupnost je vynikající – autobusová zastávka a vlakové nádraží zajišťují spojení s centrem Prahy, kam se dostanete za pouhých 30 minut, metro Zličín autem cca 15 min., zastávka MHD 3 min. chůze od domu, Tesco 10 minut pěšky. Navíc rychlý nájezd na dálnici D6 a pražský okruh je přímo na kraji obce.

Cena
9 997 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
za nemovitost
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Kutnauerova, Hostivice
ID
2728759884
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
235 m2
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Večeřová

Kateřina Večeřová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Hostivici.

Podobné nabídky