Prodej rodinného domu, Krnov, Partyzánů, 130 m2 (ID: 1554528)

Partyzánů, Krnov


4 750 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 637 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Krnově

Popis

Dům, ve kterém se cítíte dobře hned od první návštěvy, dýchá z něj ta pravá rodinná atmosféra, to vše je podtrhnuto kompletní vkusnou rekonstrukcí s myšlenkou energetické udržitelnosti v podobě nízkých nákladů na bydlení. To není sen, ale realita! Mám tady pro Vás ke koupi jeden úžasný rodinný domek v Krnově na ulici Partyzánů.

Dům prošel kompletní venkovní i vnitřní rekonstrukcí. Fasáda je zateplená, okna jsou plastová, krytina střechy je plastová břidlice a živičné pásy. Dále se vybudovala velká sluneční venkovní terasa v patře a druhá venkovní terasa, na kterou vcházíte přímo velkým francouzským oknem z kuchyně. Vnitřní rekonstrukce byla opravdu nákladná. Vyměnilo se prakticky vše, podlahy jsou vinylové, elektřina je v mědi, voda a odpady jsou v plastu, omítky jsou nové, snižované stropy, nová koupelna je opatřena velkým sprchovým koutem.

Majitelé mysleli i na vlastní rozmazlování. Vybudovali úplně nové zázemí v patře, které slouží k relaxaci a odpočinku. Prostor je opatřen sprchovým koutem, místem pro vířivku, malou tělocvičnou a velkým úložným prostorem, kde mohou přespat návštěvy.

Kolem domu je malá zahrada, proto je dům určen pro nenáročné, kteří ocení pohodlí, bez velkého starání se o zahradu. Kdyby přece jen Vám však zahrada chyběla. Současní majitelé mají v pachtu od obce zahradu cca. 50 m od domu, kde se již můžete realizovat se zahradničením, nebo hraním s Vašimi dětmi.

Cena
4 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Partyzánů, Krnov
ID
00233
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
229 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jan Suchomel

Ing. Jan Suchomel

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krnově.

Podobné nabídky