Prodej rodinného domu, Radkov, 133 m2 (ID: 1554534)

Radkov


3 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 015 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Radkově

Popis

Nabízím Vám ke koupi rodinný dům v obci Radkov, okres Opava. Jedná se o velmi klidnou a zároveň dobře dostupnou lokalitu. Okresní město Opava je vzdálené pouhých 17 kilometrů od domu. V okolí je významné chráněné území přírodního parku Moravice. Za zmínku také stojí nádherný zámeček s parkem, který je v těsném sousedství.

Samotný dům je dvojdomek. Levá půlka domu je ve vlastnictví majitelů se samostatným vchodem. Dům je velmi dobře dispozičně řešen. V přízemí se nachází čtyři samostatné obytné pokoje, kuchyň, spižírna či malý sklad a velká veranda. Podkroví je neobytné. Dům je pod celou zastavěnou plochou prvního nadzemního podlaží podsklepen.

Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Podlahy jsou nové s betonovou mazaninou, na kterých je položeno PVC nebo keramická dlažba, dále jsou nové vnitřní dveře, okna jsou plastová, otopná soustava nová s plechovými radiátory. Koupelna je opatřena sprchovým koutem a toaletou.

Vytápění zajišťuje nový kombinovaný plynový kotel, nebo kotel na tuhá paliva. Dům je napojen na obecní vodovod, plynovod a elektřinu 230V, 400V. Odkanalizovaný je do žumpy, která se vyváží dvakrát do roka.

Největší předností celého domu je jeho venkovní zahrada, která nabízí dostatečné soukromí a zároveň je natolik velká, že zde můžete realizovat veškeré své představy o zahradničení, pěstování nebo budování fun zóny pro Vaše děti. Příslušenství na zahradě je dílna, skleník, velké dřevěné šopy na uskladnění dřeva nebo zahradní techniky a venkovní zastřešené posezení.

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Radkov
ID
00227
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
133 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1789 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jan Suchomel

Ing. Jan Suchomel

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Radkově (okr. Opava).

Podobné nabídky