Pronájem bytu 2+kk, Praha - Hostivař, Rižská, 65 m2

Rižská, Praha


21 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 3.867 Kč / 2 osoby + přepis el. energie (cca 1.000 Kč))


Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

Pronájem bytu od 1.12. 2024 (možná i dříve) - krásný, prostorný byt 2kk o velikosti 60 m2 + lodžie 5 m2 + garážové stání, Praha 15 - Hostivař, ulice Rižská, 3.patro v novostavbě z r. 2009 s výtahem. Dům se nachází v krásné klidné a moderní části plné zeleně s parkovou úpravou - v bytovém areálu Slunečný vršek - pouhé 3 min chůze od Hostivařského lesoparku.

Orientace bytu je výhradně na východ s výhledem do zeleně a okolní zástavby. Byt sestává z prostorného obývacího pokoje (33 m2) se vstupem na obytnou lodžii (5 m2), ložnice (16 m2), koupelny (5,3 m2) a vstupní chodby (5 m2).
Byt je nezařízený nábytkem - vybavení na fotu patří stávajícímu nájemci, v bytě zůstane pouze moderní kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou a el. troubou, digestoř, lednice s mrazákem, myčka, pračka a velká šatní skříň v ložnici a skříň v chodbě. V prostorné koupelně s denním světlem je vana, umývadlo a WC. Na podlaze je plovoucí podlaha a dlažba, topení je ÚT. K bytu dále náleží garážové stání v přízemí domu.

Dům se nachází v krásné klidné lokalitě plné zeleně - do 3 min chůze Hostivařský lesopark s vodními nádržemi a vodní nádrží Hostivař s možností koupání a dále přírodní památka Meandry Botiče. Obojí zaručuje krásné procházky, relax i možnost sportovního vyžití. Přímo v areálu je k dispozici mini-golfové hřiště, hřiště na basketbal a volejbal, tenisová zeď, horolezecká stěna, u-rampa nebo hřiště na pétanque. Areál také protínají cyklistické stezky a trasy pro in-line bruslaře (cyklotrasa P15 s napojením na A23 a A226). Občanská vybavenost je v místě - 250 m od domu je supermarket Albert, poblíž nákupní centrum Košík a supermarket Norma. Výborná dopravní dostupnost do centra - 100 m od domu bus s přímým spojením na Metro C - Opatov (5 min) nebo do 5 min chůze bus s přímým spojením na Metro C - Chodov (14 min) a na Metro A - Skalka (18 min).

Byt je výhradně nekuřácký, je vhodný pro max 2 osoby (pár) + malé dítě, domácí zvířátka (malý pes nebo kočka) dohodou a to pouze při navýšení kauce . Byt je volný od 1.12. 2024 (možná i dříve) - prohlídky jsou možné ihned. Vratná kauce je ve výši 2 nájmů bez poplatků.

Cena
21 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 3.867 Kč / 2 osoby + přepis el. energie (cca 1.000 Kč)
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Rižská, Praha
ID
P018020
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
60 m2
Patro
4. z 7
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Lodžie
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Soňa Kutnohorská

Soňa Kutnohorská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze.

Podobné nabídky