Prodej rodinného domu, Drnek, 150 m2

Drnek


8 760 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 41 748 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Drnku

Popis

Nabízíme k prodeji. Nabízíme Vám bytovou jednotku v samostatně stojícím domě na pozemku 800m2 se dvěma oddělenými bytovými jednotkami(dvojdomek). Každá byt.jednotka má samostatný vchod, tři parkovací místa a samostatnou zahradu.
Novostavba z letošního roku (2024). Každá byt.jednotka má k dispozici 5+kk na ploše o celkové výměře 400 m2.
Celková zastavěná plocha bytové jednotky činí 150 m2. Bytová jednotka disponuje v I.NP koupelnou s WC a sprchovým koutem, technickou místností, pokojem/pracovnou, schody do II.NP, kuchynským koutem spojeným s obývacím pokojem, který je propojen dvěma francouskými dveřmi se vstupem na zahradu.
V II.NP se nachází tři ložnice včetně koupelny se sprchovým koutem, vanou a WC.
Poloha pozemku je na kraji obce Drnek, 10 min od dálnice mezi Prahou a K.Vary, 10 min od Kladna a je součástí developerského projektu s dalšími 10 st.pozemky.
Součástí pozemku jsou tři parkovací místa. Nemovitost je napojena na městský vodovodní řád včetně kanalizace. Vytápění elektrokotlem napojeným na tepelné čerpadlo, podlahové topení.
Anténní, elektrické a datové zásuvky jsou ve všech pokojích.
Příprava na venkovní žaluzie a klimatizaci do třech základních pokojů.
Nemovitost je připravena k dokončení obkladů, sanity, osvětlení, podlah, malby... dle Vaší představy. Nemovitost Vám stavební firma může dokončit dle Vašeho přání na klíč. V tomto případě bude cena navýšena o náklady spojené s dokončením. Základní rozpočet na dokončení pro nastěhování činí 348tis.Kč.
V ceně není kuchyňská linka.
Pro více informací mne neváhejte kontaktovat.

Cena
8 760 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Drnek
ID
105
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
75 m2
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, Autobus
Voda
Vodovod
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Stanislav Kouba

Stanislav Kouba

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Drnku.

Podobné nabídky