Prodej rodinného domu, Kladno, 110 m2 (ID: 1554634)

Kladno


12 581 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 59 957 Kč /měs.

(547000 USD)


Regionální dodavatelé v Kladně

Popis

Nabízíme k prodeji. Samostatně stojící RD v Karibiku, v exotické destinaci na ostrově Roatan ve Střední Americe.
Dům je umístěn v luxusním resortu Diamond Hill na východní straně ostrova na klidném místě. Zastavěná plocha je 110 m2. Velikost 4+kk, tři ložnice, jedna King se vstupem na terasu a dvě ložnice pro hosty, obývák spojený s kuchyní a se vstupem francouskými dveřmi na terasu, dvě samostatné koupelny včetně sprchy a WC, technická místnost s pračkou, sušičkou a bojlerem, včetně uložného prostoru.
V každé místnosti je klimatizace včetně el.stropního ventilátoru na dálkové ovládání, vestavěné skříně. Plastová zatmavená okna s vnitřními žaluziemi den/ noc včetně sítí proti hmyzu.
Plně vybavená kuchyňská linka, el.sporák s troubou, myčka, mikrovlnná trouba, kávovar, americká dvoukřídlá lednice s výrobníkem ledu.
Venkovní zastřešené posezení na terase. Parkování pro tři auta před domem se soukromou příjezdovou cestou. Pozemek 1100 m2 s výhledem na oceán ke kterému se pěšky dostanete do 5 min.
Resort je oplocený a nonstop hlídaný bezpečnostní agenturou, celý komplex je udržovaný zahradníky. Resort disponuje luxusním bazénem, poolbarem a restaurací za tmy osvětlený.

Cena
12 581 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
547000 USD
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Kladno
ID
106
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
110 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
110 m2
Plocha nemovitosti
1100 m2
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelové rozvody
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Stanislav Kouba

Stanislav Kouba

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kladně.

Podobné nabídky