Prodej pozemku pro bydlení, Šanov, 4000 m2

Šanov


6 217 800 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 29 632 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Šanově

Popis

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 4 000 m2 na okraji obce Šanov nad Jevišovkou. Aktuálně je pozemek využíván jako pole, avšak dle územního plánu je určen k výstavbě rodinných domů. Výstavbu však nelze na pozemku okamžitě zahájit.

Pro tuto lokalitu byla vypracována územní studie, která detailně popisuje budoucí podobu čtvrti. Na pozemku je plánována výstavba až šesti rodinných domů, což je ilustrováno na přiložených fotografiích. Obec disponuje inženýrskými sítěmi – vodovodem, kanalizací, plynem a elektřinou.

Šanov, nacházející se v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji, patří díky rozsáhlým investicím k nejmodernějším obcím v regionu. Nabízí klidné bydlení s výbornou dostupností všech potřebných služeb, jako jsou škola, školka, sportoviště a obchody. Obec je snadno dostupná jak po silnici, tak vlakem.

Šanovem prochází cyklostezka a naučná stezka Údolím lásky, což ocení milovníci přírody a aktivního odpočinku. Blízkost Rakouska nabízí další možnosti vyžití, například vodní radovánky v lázních LAA, které jsou vzdálené pouhých 10 km od obce. Pravidelná autobusová linka spojuje Šanov s Laa an der Thaya.

Veškerá občanská vybavenost je dostupná v nedalekých Hrušovanech nad Jevišovkou, které jsou pouhých 5 minut jízdy autem nebo 10 minut autobusem.

Pro podrobnější informace o možnostech zahájení výstavby prosím kontaktujte makléře.

Cena
6 217 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Šanov
ID
00290
Plocha nemovitosti
4000 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Kašparides

Petr Kašparides

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Šanově (okr. Znojmo).

Podobné nabídky