Pronájem kanceláře, Praha - Nové Město, Revoluční, 50 m2

Revoluční, Praha 1 - Nové Město


12 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ popl. + recepce)


Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Pronájem kancelářských prostor, 50 m2, na atraktivním místě jen 100 m od OC Palladium, s přímým vstupem z Revoluční ulice.
Vstup do kanceláří je přímo u zastávky tramvaje, k dispozici je recepce 9 - 18h a veškeré zázemí. Na této adrese (společná recepce) sídlí již téměř 30 let zavedená realitní kancelář Vltavín Reality a Finance s.r.o. - synergie ze vzájemné spolupráce je velmi žádoucí!
Kanceláře jsou ve velmi dobrém stavu po rekonstrukci. K dispozici je: recepce se vstupem z ulice, kompletně vybavená kuchyně s barem a prostorem k posezení, kancelář s oknem cca 19 m2, k dispozici malá či velká jednací místnost, úložný prostor a toaleta s umyvadlem. Pronajímatel může využít také části výlohy pro umístění marketingových materiálů a označení společnosti na opravdu velmi atraktivním a žádaném místě. Výborná dopravní obslužnost: tramvaje č. 6, 8, 15, 26 (zastávka 4 metry od vchodu do kanceláře), metro náměstí Republiky cca 150 m, pošta, notář, advokátní kanceláře, veškerá občanská vybavenost ve vzdálenosti do 200m!
Jestliže hledáte reprezentativní kancelář na výborném místě, pak nás kontaktujte a rádi se sejdeme. Adresa kanceláře: Revoluční 1083/10, Praha 1.

Cena
12 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ popl. + recepce
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Revoluční, Praha 1 - Nové Město
ID
215724
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Freisler Tomáš, Ing.

Freisler Tomáš, Ing.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 1.

Podobné nabídky