Prodej chaty, Petrovice I, 68 m2

Petrovice I


2 487 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 852 Kč /měs.

(včetně provize)


Regionální dodavatelé v Petrovicích I

Popis

Klid, ticho, pohoda. Tak by se dalo charakterizovat příjemné prostředí, ve kterém se nachází tato zděná chata. Dostatek soukromí pro poklidné užívání objektu v dnešní hektické době ocení nejeden uživatel.

Pozemek o velikosti 690 m2 tvoří vzrostlá a udržovaná zahrada s okrasnými i ovocnými stromy. V přízemí chaty, kolaudované v roce 1994, se nachází velký obývací pokoj s průhledem do kuchyňky, koupelna s WC a vstupní chodba. V podkroví je jedna velká ložnice a menší pokojík s odděleným místem na uskladnění věcí. Voda je čerpána ze studny 9 m hluboké, ve které jsou i v těchto letních měsících 4 m vody. K topení slouží kamna na TP, v podkroví jsou umístěny el. přímotopy. Ohřev vody je zajištěn boilerem. Dřevěná okna jsou opatřena venkovními žaluziemi, střešní krytinou jsou betonové tašky Tondach. Na zahradě je dřevěná kolna na zahradní nářadí.

Schoř, Pecina, Světlík - to nejsou jména sousedů, nýbrž okolních rybníků, z nichž nejbližší je od chaty vzdálen pouhých 300 m. Okolní příroda není jen rájem pro rybáře, ale i houbaře, cyklisty, turisty apod.

Doporučuji prohlídku tohoto kouzelného místa.

Cena
2 487 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Petrovice I
ID
00100
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
68 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
690 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdena Stehlíková

Zdena Stehlíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Petrovicích I.

Podobné nabídky