Prodej chaty, Písek - Budějovické Předměstí, U Honzíčka, 53 m2

U Honzíčka, Písek, Budějovické Předměstí


990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 4 718 Kč /měs.

(Cena při koupi jedné zahrady 990 000 Kč, cena při koupi obou zahrad 1 980 000 Kč)


Regionální dodavatelé v Písku

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k samostatnému prodeji dvě zahrady s možností výstavby objektů pro rodinnou rekreaci v zahrádkářské osadě zvané U Honzíčka.

Osada se nachází v klidné okrajové části města Písek na okraji Píseckých hor, dojezd autem do centra města je 3 km, tedy cca 6 minut.

Milovníky přírody jistě potěší okolní krásné lesy a rybníky vhodné i ke koupání.

Jedná se o dvě samostatné zahrady o výměrách 410 m² a 406 m², které spolu sousedí a v současné době jsou majiteli užívány společně jako jeden celek.

Obě zahrady se nabízejí jak samostatně, tak je možné je odkoupit společně.

V současné době stojí na zahradě o výměře 410 m² dřevěná pergola s posezením a venkovním grilem, do které je přivedena elektřina, tudíž je možné uvařit si kávu, pustit rádio či si jen večer posvítit.

Na druhé zahradě o výměře 406 m² stojí uzamykatelný zahradní domek pro uskladnění zahradního náčiní, truhlíků apod. a skleník.

Co je určitě podstatné zmínit, je regulativ týkající se předmětných pozemků, dle územního plánu města Písek.

Oba pozemky lze zastavět stavbou pro rodinnou rekreaci, konkrétně jsou povoleny např. chaty, rekreační a zahradní domky a další stavby a zařízení, které souvisejí s rodinnou rekreací za podmínky, že výměra zastavěné plochy (do které se započítávají zpevněné terasy zastřešené i nezastřešené) nepřesáhne 13 % z celkové výměry předmětného pozemku, zároveň však maximálně 60 m², v případě pozemků o rozloze větší než 500 m² je tato maximální výměra stanovena na 100 m².
Výška objektů nesmí nepřekročit 1,0 NP s výškou okapové hrany max. 3,0 m od přilehlého terénu a výškou hřebene max. 6,0 m, jedním podzemním podlažím do hloubky max. 3,0 m.

Z výše uvedeného regulativu tedy vyplívá, že na obou pozemcích, lze postavit rekreační objekt o výměře zastavěné plochy do 53 m².

Na obou zahradách je přípojka elektřiny s podružným měřením a přípojka rybniční vody, která je určena především pro zálivku zahrady. Dle vyjádření městského úřadu, lze na pozemcích zřídit vlastní studniční vrt, což je jistě opět důležité zmínit v případě výstavby rekreačního objektu.

Zahrady jsou současnými majiteli velice pečlivě udržovány, jsou zde ovocné stromy, keře, květiny i záhony pro pěstování bio zeleniny.

Asfaltová komunikace k osadě je ve vlastnictví města, v osadě je příjezd k jednotlivým zahradám v podílovém vlastnictví, osada je oplocena, uzavřena vjezdovou bránou, s osadou sousedí oblíbený penzion U Malířských a krásná okolní příroda.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 8:30h do 17:00h.

Cena
990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena při koupi jedné zahrady 990 000 Kč, cena při koupi obou zahrad 1 980 000 Kč
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
U Honzíčka, Písek, Budějovické Předměstí
ID
J10344
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
53 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
410 m2
Plocha zahrady
410 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Doprava
Silnice
Voda
Místní zdroj

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Dlabačová

Kateřina Dlabačová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Písku.

Podobné nabídky