Prodej bytu 5+kk, Praha - Chodov, U nové dálnice, 194 m2

U nové dálnice, Praha 4, Chodov


15 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 75 775 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Hledáte velký byt s garáží, terasou a vlastním dvorkem? Máme pro Vás zajímavou nabídku - krajní řadový rodinný dům se sklepem, terasou a garáží, situovaný nedaleko obchodního domu Westfield, v Praze 4 na Chodově, s charakterem mezonetového bytu.

Nemovitost je členěna do čtyř podlaží (3 nadzemní a 1 podzemní) s celkovou užitnou plochou všech podlaží vč. garáže, terasy a balkónu cca 194 m2.
Dispozici tvoří 4 samostatné pokoje, prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem se vstupem na balkón, galerie s knihovnou, 2 koupelny, zádveří, sklad, garáž, terasa a sklep.

Celková plocha pozemku činí 162 m2, vč. zastavěné plochy a dvorku.

První podlaží (přízemí) lze charakterizovat jako byt pro hosty s relaxační zónou (s instalovanou infrasaunou) a nebo místo pro pracovnu, kanceláře nebo zázemí firmy. Nyní dispozici tvoří zádveří, sklad a garáž, dále chodba vedoucí ke dvěma pokojům a koupelně s vanou, sprchou a WC. Po schodišti se vstupuje do prvního patra, kde v mezipatře míjíte vstup na terasu orientovanou na severovýchod, a dále se pokračuje do hlavní společenské zóny - obývacího pokoje se vstupem na balkón a kuchyně s jídelnou. V dalším mezipatře je umístěná druhá koupelna se sprchou a WC. Ve druhém patře se nachází prostorná galerie a 2 samostatné pokoje. Z jednoho pokoje je přístupná půda.

Nemovitost je po rekonstrukci z doby cca před 20 lety, která zahrnovala mimo jiné novou instalaci všech rozvodů - elektřina, voda, topení, a zařízení a vybavení interiéru. Cca před 4 lety byl pořízen nový plynový kotel se zásobníkem na teplou vodu a poslední rekonstrukce v průběhu roku 2023 zahrnovala zateplení vč. izolace střechy. Celkový stav lze charakterizovat jako velmi dobrý bez nutnosti velkých investic.

Pozemek tvoří dlážděný dvorek a kryté parkovací stání. Zahradu zde nahrazuje příjemná terasa na pochozí střeše garáže, kde lze mít truhlíky nebo květináče s rostlinami, posezení a třeba grilovací koutek. Součástí pozemku je garáž, aktuálně sloužící spíše jako skladovací prostor. Pozemek je oplocen, s vjezdovými vraty na dálkové ovládání.

Nemovitost nabízí dostatek soukromí pro každého člena domácnosti a nechybí zde ani místo ke společnému stolování, odpočinku nebo zábavě. Dům představuje příjemný kompromis mezi klasickým bytem a rodinným domem osvobozeným od údržby zahrady a zeleně.

Nemovitost se nachází v oblíbené lokalitě především díky bezproblémové dostupnosti (v blízkosti autobusová zastávka i okamžité připojení na dálnici) a kompletní občanské vybavenosti zahrnující obchody, restaurace či kavárny ať už v rámci OC Westfield Chodov či mimo něj, dále školy, školky a úřady a v neposlední řadě i parky a zeleň.

PENB třída D.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávajícího k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle svých kritérií.

Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
U nové dálnice, Praha 4, Chodov
ID
VK3474862
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
194 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
194 m2
Plocha zahrady
74 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Dálnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Pavlína Rejtharová

Ing. Pavlína Rejtharová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze 4.

Podobné nabídky