Prodej pozemku pro bydlení, Jistebník, 858 m2

Jistebník


3 003 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 14 311 Kč /měs.

(včetně právního servisu a provize)


Regionální dodavatelé v Jistebníku

Popis

Exkluzivní nabídka stavebního pozemku určeného k výstavbě RD. Pozemek je o výměře 858 m2.

V okolí Jistebnických rybníků a v dostupnosti do Mošnova a Ostravy vám poskytneme ke koupi parcelu umístěnou v okrajové části obce. Obec Jistebník není pouhou okrajovou obcí, ale již vyhledávanou a žádanou pro klidné bydlení. Kdo nezná okolí, jedná se o velmi zajímavou lokalitu, pro svou dostupnost do centra OV, poblíž Mošnova, lázeňského města Klimkovice a hojně navštěvovaný je zámek ve Staré Vsi n. O. Jistebník se nachází pouhých 15 min jízdy od Nového Jičína a Ostravy. Do Příboru 18 km autem, přímé vlakové spojení do centra Ostravy 30 min.

Prioritou a velmi nesmírnou výhodou pozemků je umístění a to, v té části obce, poblíž ZŠ, pošty, hřiště a MHD. Tato malebná lokalita se nachází v blízkosti cyklostezek a turistických stezek navazujících na již zmíněné lokality.

Cena je včetně vybudovaných inženýrských sítí.

Pro dotazy oslovte makléřku, Milada Koutná.

Cena
3 003 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Jistebník
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
858 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Milada Koutná

Milada Koutná

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jistebníku.

Podobné nabídky