Prodej bytu 2+kk, Kralupy nad Vltavou, Náměstí G. Karse, 59 m2

Náměstí G. Karse, Kralupy nad Vltavou


5 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 070 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Kralupech nad Vltavou

Popis

Nabízíme k prodeji elegantní přízemní byt 2+kk v samém srdci Kralup nad Vltavou, situovaný v prestižní revitalizované budově Nových mlýnů. Tento projekt, navržený renomovanou architektonickou kanceláří YDS pod vedením Ing. arch. Jana Studeného, spojuje moderní design s maximálním komfortem.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a pracovním prostorem, útulné ložnice, praktické chodby s vestavěnou skříní a krásnou koupelny s vanou a toaletou.

V bytě jsou položeny vinylové podlahy značky Gerflor, bílé prosklené dveře Vltavín door, obklady značky Keracem, vana Villeroy&Boch, podomítkové baterie Tres Project, závěsné WC Villeroy&Boch se splachovacím systémem.

K bytu náleží také sklep, který je ideální pro uskladnění sezonních věcí. Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají moderní bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do Prahy.

Interiér 58,9 m2, sklepní kóje

Nepropásněte šanci stát se součástí této prestižní rezidence. Domluvte si prohlídku ještě dnes!

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Byt je v současné době pronajatý s 2 měsíční výpovědní lhůtou.

Cena
5 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Náklady na bydlení
5 097,- + zálohy za el. energii
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Náměstí G. Karse, Kralupy nad Vltavou
ID
24031
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
59 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Infolinka VPI Real Estate

Infolinka VPI Real Estate

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Kralupech nad Vltavou.

Podobné nabídky