Prodej pozemku pro bydlení, Havířov, 637 m2

Havířov


1 560 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 7 435 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Havířově

Popis

Nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek v Dolní Suché, okrajové části Havířova. Pozemek je rovinatý s pravidelnými tvary, rozměry 21,5m x 30m a výměrou 637m2. K pozemku je přístup po nově vybudované cestě, na které je majetkový podíl 1/8 a je součástí ceny za pozemek.

Inženýrské sítě jsou přivedeny k pozemku:

- vodovodní řad (SmVaK),
- el. vedení (ČEZ),
- splašková kanalizace (Tech. služby Havířov).

Finální asfaltová pokládka přístupové cesty bude realizovaná do konce tohoto roku. Elektroměrový rozvaděč, stavební rozvaděč (antoníček), bude na pozemku situován také do konce tohoto roku.

Dle územního plánu, se nabízená nemovitost nachází v zóně BI - plochy bydlení individuálního. Hlavní využití je vyhrazeno pro bydlení v rodinných domech.

Lokalita je velmi klidná bez provozu aut. 150 metrů je autobusová zastávka, ZŠ a MŠ. Veškerá občanská vybavenost je zajištěna v dojezdové vzdálenosti do Havířova.

Pozemek lze financovat i hypotékou, rádi Vám zajistíme její vyřízení.

V případě zájmu pro Vás zajistíme výstavbu rodinného domu na klíč včetně projektu a stavebního povolení.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Cena
1 560 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Havířov
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
637 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

PhDr. Jan Vlček, MBA

PhDr. Jan Vlček, MBA

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Havířově.

Podobné nabídky